Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΝέα πτέρυγα με Eco-Chic Rooms εγκαινιάζει το St.George Lycabettus
Ξενοδοχεία

Νέα πτέρυγα με Eco-Chic Rooms εγκαινιάζει το St.George Lycabettus

Τα νέα Eco-Chic Rooms διαθέτουν έπίπλα από 100% φυσικά υλικά, heavenly beds, οικολογικό pillow menu, στρώματα και εξοπλισμό από την Cocomat, επιλεγμένα για να προσφέρουν άριστες συνθήκες ύπνου και χαλάρωσης.

Το ξενοδοχείο St.George Lycabettus εγκαινιάζει τον Απρίλιο μία καινούρια πτέρυγα με ‘πράσινα’ δωμάτια ιδιαίτερης αισθητικής αλλά και περιβαλλοντικής συνείδησης. Στόχος της νέας πτέρυγας των Eco-Chic Rooms είναι να αναβαθμίσει και να διατηρήσει φιλική προς το περιβάλλον τη λειτουργία του ξενοδοχείου, ενώ κατά το σχεδιασμό της, ελήφθη ιδιαίτερη μέριμνα προκειμένου να περιοριστούν κατά το δυνατόν όλες οι επιπτώσεις στο περιβάλλον από τη λειτουργία τους, ελαχιστοποιώντας το ενεργειακό τους αποτύπωμα.

Τα νέα Eco-Chic Rooms διαθέτουν έπίπλα από 100% φυσικά υλικά , heavenly beds, οικολογικό pillow menu, στρώματα και εξοπλισμό από την Cocomat, επιλεγμένα για να προσφέρουν άριστες συνθήκες ύπνου και χαλάρωσης. Όλα τα προϊόντα φτιάχτηκαν από υλικά ανανεώσιμων πόρων, όπως ίνες κοκοφοίνικα, φυσικό καουτσούκ, μαλλί, βαμβάκι, φύκια, αλογότριχα, μετάξι, λινό, ξύλο και πούπουλο.

Στα δωμάτια βρίσκονται επίσης προτάσεις που προτρέπουν τον επισκέπτη να επιλέξει μία ‘Green Day Out’ κατά τη διαμονή του στην Αθήνα όπως περιπάτους στο καταπράσινο λόφο του Λυκαβηττού, διαδρομές με ποδήλατα και πολλά άλλα. Η θέα είναι μοναδική και από την καινούργια προεδρική Marie-Christine suite μπορεί κανείς να θαυμάσει την Ακρόπολη, την πόλη και τα νησιά του Σαρωνικού από το κρεβάτι του.

Σχετικά με το design, αθηναϊκές ροζέττες έχουν τοποθετηθεί στους τοίχους σαν έργα τέχνης σχεδιασμένα από την Ελληνίδα designer “SOPHIA”. Έτσι, παντού προβάλλεται το ελληνικό στοιχείο, όπως και στους διαδρόμους, όπου προβάλλονται καλλιτεχνικές φωτογραφίες της Αθήνας

Το St.George Lycabettus παρουσίασε πρόσφατα μια νέα, “πράσινη” εκστρατεία που βασίζεται στα τρία R (Reduce – Recycle – Reuse – Μείωση – Ανακύκλωση – Eπαναχρησιμοποίηση). Αυτή η καμπάνια έχει δεσμευθεί να μειώσει τυχόν επιβλαβείς επιπτώσεις στο περιβάλλον και έχει ως στόχο να βελτιώσει και να διατηρήσει την καθαρή, φιλική προς το περιβάλλον λειτουργία του ξενοδοχείου. Έτσι, το ξενοδοχείο χρησιμοποιεί ενεργειακά αποδοτικό φωτισμό σε όλα τα δωμάτια, αντικαθιστώντας τους λαμπτήρες φθορισμού με λαμπτήρες πυρακτώσεως. Τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό των δωματίων είναι πιστοποιημένα ως βιοδιασπώμενα, ενώ οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν λιγότερο συχνή αλλαγή πετσετών και σεντονιών στο δωμάτιό τους, συμβάλλοντας στην εκστρατεία για λιγότερα απόβλητα και μείωση της σπατάλης των υδάτινων πόρων. Τέλος, εφαρμόζεται σύστημα ανακύκλωσης στα δωμάτια των πελατών, ενώ ακόμα και τα μαγειρικά έλαια που χρησιμοποιούνται στην κουζίνα του ξενοδοχείου δεν πετιούνται, αλλά αντιθέτως συλλέγονται από εξειδικευμένη εταιρεία και μετατρέπονται σε καύσιμα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024