Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΚοινές δράσεις ξενοδόχων της Μαγνησίας και της Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού
Θρησκευτικός τουρισμός

Κοινές δράσεις ξενοδόχων της Μαγνησίας και της Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού

Πρόταση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού, κ. Ιγνάτιου προς την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας, για συνεργασία στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως.

Τη Μεγάλη Τρίτη πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού, κ. Ιγνάτιου, και του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας, προκειμένου να γίνει η παραλαβή των βιβλίων της Καινής Διαθήκης προς διάθεση στα ξενοδοχεία-μέλη της Ένωσης.

Η Ένωση Ξενοδόχων, αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για αυτή του την προσφορά, αναφέρθηκε και σε θέματα που αφορούν στη συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως με την Ένωση. Αποδέχθηκε δε την πρόταση του Σεβασμιωτάτου για συνεργασία στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως, αφού και αυτές “εμπλουτίζουν” το τουριστικό προϊόν της περιοχής και αποφασίστηκε ο πανηγυρικός εορτασμός της μέρας του Οσίου Σαμψών, προστάτη των ξενοδόχων. Ορίστηκε δε νέα συνάντηση, προκειμένου να εξειδικευτούν κοινές δράσεις που αφορούν γενικότερα την περιοχή.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024