Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ KLM ξεκινά προγραμματισμένες πτήσεις οπρος Μπογκοτά και Κάλι της Κολομβίας
Αεροπορικές εταιρείες

Η KLM ξεκινά προγραμματισμένες πτήσεις οπρος Μπογκοτά και Κάλι της Κολομβίας

Η πτήση θα προσγειώνεται στην Μπογκοτά και μετά στο Κάλι πριν να επιστρέψει απ'ευθείας στο Άμστερνταμ. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο.

Η KLM Royal Dutch Airlines ξεκίνησε πτήσεις προς την Κολομβία τρεις φορές την εβδομάδα, χρησιμοποιώντας τον κωδικό πτήσης KL745. Το δρομολόγιο πραγματοποιείται με ένα αεροσκάφος τύπου Boeing 777-200 με ιδιαίτερα μοντέρνο εσωτερικό. Η πτήση θα προσγειώνεται στην Μπογκοτά και μετά στο Κάλι πριν να επιστρέψει απ’ευθείας στο Άμστερνταμ. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο.

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιστρέφουμε στην Μπογκοτά με τη νέα αυτή προγραμματισμένη πτήση έπειτα από απουσία 20 χρόνων, έχοντας προσθέσει και το Κάλι στο πρόγραμμά μας. Οι επιβάτες μας θα καλωσορίσουν το νέο αυτό δρομολόγιο το οποίο αναμένουμε ότι θα χρησιμοποιήσουν περίπου 60.000 ταξιδιώτες το χρόνο. Τόσο η Μπογκοτά όσο και το Κάλι προσφέρουν μεγάλο ιστορικό πλούτο, αποτελώντας εξαιρετικούς προορισμούς. Επιπρόσθετα, η Κολομβία ενδυναμώνει τις σχέσεις της σε επιχειρηματικό επίπεδο με την Ευρώπη και συγκεκριμένα με την Ολλανδία. Η πτήση θα πραγματοποιείται με ένα Boeing 777-200 με πλήρως ανακαινισμένη καμπίνα και σύστημα ψυχαγωγίας πτήσεων τελευταίας τεχνολογίας. Η ανακαίνιση 15 ακόμη αεροσκαφών του ίδιου τύπου έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί περίπου στο τέλος του 2015” δήλωσε ο Pieter Elbers, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της KLM.

Η KLM δεν πετά για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Μπογκοτά. Από τον Οκτώβριο του 1992 έως τον Μάιο του 1995 η KLM πραγματοποιούσε ήδη πτήσεις προς την πρωτεύουσα της Κολομβίας. Με την προσθήκη του νέου αυτού δρομολογίου προς Μπογκοτά και Κάλι, η KLM προσφέρει σήμερα έντεκα πτήσεις προς τη Νότια Αμερική, ανεβάζοντας τον αριθμό των διηπειρωτικών της πτήσεων σε 67.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024