Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςH Ryanair ανακοινώνει το χειμερινό της πρόγραμμα από την Αθήνα
Αεροπορικές εταιρείες

H Ryanair ανακοινώνει το χειμερινό της πρόγραμμα από την Αθήνα

Πέντε νέα δρομολόγια από τη Ryanair το χειμερινό πρόγραμμα του 2015 από την Αθήνα, με 5 νέα δρομολόγια προς Βαρσοβία Moντλίν, Bερολίνο Schönefeld, Βουδαπέστη, Μπρατισλάβα και Σαντορίνη. Περισσότερες πτήσεις προς Πάφο (από 7 σε 12 εβδομαδιαίες) και Ρόδο ( από 1 σε 2 ημερήσιες).

Η Ryanair ανακοίνωσε το χειμερινό πρόγραμμα του 2015 από την Αθήνα, με 5 νέα δρομολόγια προς: Βαρσοβία Moντλίν, Bερολίνο Schönefeld,  Βουδαπέστη, Μπρατισλάβα και Σαντορίνη, καθώς και αυξημένη συχνότητα στα δρομολόγια προς Πάφο και Ρόδο, τα οποία θα μεταφέρουν πάνω από 2,4 εκατ. πελάτες το χρόνο.

Το χειμερινό πρόγραμμα της Ryanair για το 2015 στην Αθήνα θα προσφέρει:

  • 5 νέα δρομολόγια: Βαρσοβία Moντλίν, Bερολίνο Schönefeld,  Βουδαπέστη, Μπρατισλάβα και Σαντορίνη
  • Περισσότερες πτήσεις προς: Πάφο (από 7 σε 12 εβδομαδιαίες) και Ρόδο ( από 1 σε 2 ημερήσιες)
  • Συνολικά δρομολόγια: 13
  • Συνολικό νούμερο επιβατών: πάνω από 2,4 εκατ.

H Ryanair ανακοίνωσε το χειμερινό της πρόγραμμα για την Αθήνα τρείς μήνες νωρίτερα από το 2014, με περισσότερα δρομολόγια, επιπλέον πτήσεις και καλύτερες συχνότητες, σε χαμηλούς ναύλους. Οι Έλληνες πελάτες και επισκέπτες μπορούνε πλέον να επιλέξουν ανάμεσα σε 13 δρομολόγια από την Αθήνα τον χειμώνα, και παράλληλα να επωφεληθούν από τις αριθμημένες θέσεις, δεύτερη δωρεάν χειραποσκευή, μειωμένες χρεώσεις, νέα ιστοσελίδα και καινούργια εφαρμογή με ηλεκτρονικές κάρτες επιβίβασης για κινητά, καθώς και από τις υπηρεσίες Family Extra και Business Plus.

Η Ryanair γιόρτασε την ανακοίνωση του χειμερινού προγράμματος της Αθήνας για το 2015 καθώς και τις αυξημένες συχνότητες της, απελευθερώνοντας θέσεις προς κράτηση για τα συγκεκριμένα δρομολόγια σε ειδικά χαμηλές τιμές,προς  Βαρσοβία Moντλίν, Bερολίνο Schönefeld,  Βουδαπέστη, Μπρατισλάβα, Πάφο, Ρόδο και Σαντορίνη, για ταξίδια τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο. Οι συγκεκριμένοι χαμηλοί ναύλοι θα είναι διαθέσιμοι προς κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (13 Απριλίου).

Ο διευθυντής marketing και πωλήσεων της Ryanair για την Ελλάδα, John Alborante δήλωσε: “H Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το χειμερινό πρόγραμμα της Αθήνας για το 2015, με 5 νέα δρομολόγια, αυξημένες συχνότητες και 13 δρομολόγια σε σύνολο τα οποία θα μεταφέρουνε περισσότερους από 2,4 εκατ. πελάτες ανά χρόνο και θα στηρίξουν 2,400 παράπλευρες θέσεις εργασίας στο αεροδρόμιο της Αθήνας”.

Βαρσοβία Μόντλιν

1 καθημερινό

Βερολίνο Schönefeld

1 καθημερινό

Μπρατισλάβα

3 εβδομαδιαία

Βουδαπέστη

4 εβδομαδιαία

Σαντορίνη

2 καθημερινά

Πάφος

   Από 7 σε 12 εβδομαδιαία 

Ρόδος  

   Από 1 σε 2 καθημερινά

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024