Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΔιεθνείς ΤάσειςVITM 2015: Μεγάλο το ενδιαφέρον του βιετναμέζικου κοινού για διεθνή ταξίδια
Εκθέσεις

VITM 2015: Μεγάλο το ενδιαφέρον του βιετναμέζικου κοινού για διεθνή ταξίδια

Το Βιετνάμ, με 92 εκατ. κατοίκους, είναι πλέον μια αναπτυσσόμενη χώρα στον εξερχόμενο τουρισμό, και η Ελλάδα αποτελεί ένα πολύ αγαπημένο τουρισμό στην Ευρώπη. Οι Βιετναμέζοι, σε ποσοστό περίπου 10% του συνολικού πληθυσμού, διαθέτουν πλέον τον απαιτούμενο οικογενειακό προϋπολογισμό για διακοπές στο εξωτερικό και μάλιστα όχι πλέον μόνο εντός των χωρών της Ασίας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα η έκθεση VITM 2015 που γίνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Ανόι την πρωτεύουσα του Βιετνάμ, με μεγάλη προσέλκυση του κοινού. Το Ανόι έχει πληθυσμο 6,5 εκατ. και θεωρείται από τις ανερχόμενες αγορές στον εξερχόμενο τουρισμό, αφού κάθε χρόνο το ποσοστό των Βιετναμέζων που επισκέπτονται χώρες του εξωτερικού ανεβαίνει κατά 20-25%. Το Βιετνάμ, με 92 εκατ. κατοίκους, είναι πλέον μια αναπτυσσόμενη χώρα στον εξερχόμενο τουρισμό, και η Ελλάδα αποτελεί ένα πολύ αγαπημένο τουρισμό στην Ευρώπη.

Η έκθεση γίνεται με την υποστήριξη του VISTA – Vietnam Society of Travel Agents, ενώ διεθνής χορηγός επικοινωνίας είναι το TravelDailyNews Asia-Pacific. Στην έκθεση υπήρχαν πολλοί διεθνείς εκθέτες μεταξύ άλλων η Kenya Airlines, οι Φιλιππίνες, η Κορέα, η Μαλαισία, το Λάος, η Καμπότζη, η Ταϊλάνδη, τουριστικά γραφεία από την Ρωσία, το Ντουμπάι, την Τουρκία, την Ελλάδα, αεροπορικές εταιρίες από την Ιαπωνία, το Χονγκ Κονγκ, και φυσικά τα μεγαλύτερα τουριστικά γραφεία εξερχόμενου τουρισμού της χώρας.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν απευθείας πωλήσεις αεροπορικών εισητηρίων και ταξιδίων, ενώ πολλές εταιρείες έκαναν στο κοινό προσφορές για διακοπές. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε όλα τα περίπτερα των αεροπορικών εταιριών υπήρχαν ουρές για αγορά εισητηρίων με εκπτώσεις. Επίσης, έγιναν σεμινάρια με θέμα το μαρκετινγκ και τις πωλήσεις και παρουσιάσεις προϊόντων και προορισμών.

Οι Βιετναμέζοι σε ποσοστό περίπου 10% του συνολικού πληθυσμού διαθέτουν πλέον τον απαιτούμενο οικογενειακό προϋπολογισμό για διακοπές στο εξωτερικό και μάλιστα όχι πλέον μόνο εντός των χωρών της Ασίας. Η Ευρώπη αποτελεί έναν πολύ αγαπημένο προορισμό, ενώ και η χώρα μας βρίσκεται μέσα στις προτιμήσεις τους. Ήδη διάφορα γραφεία δραστηριοποιούνται στην αγορά του Βιετνάμ και αναμένεται τα επόμενα χρόνια να αυξηθεί ο αριθμός τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024