Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΔιάθεση αρχαιολογικών χώρων για συνεδριακό τουρισμό και ταξίδια κινήτρων
MICE

Διάθεση αρχαιολογικών χώρων για συνεδριακό τουρισμό και ταξίδια κινήτρων

Aξιοποίηση αρχαιολογικών χώρων για σκοπούς συνεδριακού τουρισμού και το Τμήμα Αρχαιοτήτων της Κύπρυ θα προβαίνει στις τελικές εγκεκριμένες διαδικασίες διάθεσης των χώρων.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, σε συνεργασία με το Τμήμα Αρχαιοτήτων της Κύπρου, δέχονται αιτήσεις για τη διάθεση κάποιων αρχαιολογικών χώρων για σκοπούς συνεδριακού τουρισμού και ταξιδίων κινήτρων.

Οι χώροι που διατίθενται, καθώς και οι σκοποί για τους οποίους μπορούν να αξιοποιηθούν αναγράφονται στο σχετικό έντυπο που βρίσκεται στο διαδίκτυο, το οποίο πρέπει να συμπληρώνεται και να αποστέλλεται στον ΚΟΤ στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις του το αργότερο 6 εβδομάδες πριν την εκδήλωση.

Ο ΚΟΤ θα βεβαιώνει στο Τμήμα Αρχαιοτήτων ότι πρόκειται για αξιοποίηση των αρχαιολογικών χώρων για σκοπούς συνεδριακού τουρισμού και το Τμήμα Αρχαιοτήτων θα προβαίνει στις τελικές εγκεκριμένες διαδικασίες διάθεσης των χώρων. Oι δικαιούχοι συμμετοχής είναι εταιρείες που ασχολούνται με τον συνεδριακό τουρισμό και τα ταξίδια κινήτρων και κατέχουν άδεια λειτουργίας ταξιδιωτικού γραφείου ή συνεργάζονται με ταξιδιωτικό γραφείο αδειούχο από τον ΚΟΤ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024