Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΠροσγείωση στον ΔΑΑ της πρώτης πτήσης της American Airlines Φιλαδέλφεια – Αθήνα
Αεροπορικές εταιρείες

Προσγείωση στον ΔΑΑ της πρώτης πτήσης της American Airlines Φιλαδέλφεια – Αθήνα

Οι πτήσεις της American Airlines θα πραγματοποιούνται καθ'όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου και όχι μόνο κατά τους ‘παραδοσιακούς’ καλοκαιρινούς μήνες, όπως τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών υποδεχθήκε σήμερα την πρώτη πτήση της American Airlines Φιλαδέλφεια – Αθήνα, η οποία μετά την ολοκλήρωση της συγχώνευσης με τη US Airways τον Οκτώβριο 2015, θα αποτελεί τον μεγαλύτερο αερομεταφορέα στον κόσμο.


Στη φωτογραφία (από δεξιά) η κα Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ ΔΑΑ, ο κ. Andy Kynoch, Director Airport Customer Service Europe & Middle East, American Airlines και η εκπρόσωπος της Goldair Handling.

Οι πτήσεις της American Airlines θα πραγματοποιούνται καθ’όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου και όχι μόνο κατά τους ‘παραδοσιακούς’ καλοκαιρινούς μήνες, όπως τα προηγούμενα χρόνια.

Οι καθημερινές πτήσεις της American Airlines αυξάνουν τις επιλογές του επιβατικού κοινού προσφέροντας ανταπόκριση σε ολόκληρο το δίκτυο της αμερικανικής εταιρείας. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη Α330 και θα αναχωρούν από την Αθήνα στις 11:20 (άφιξη από τη Φιλαδέλφεια: 09:05).


Η ομάδα του αεροδρομίου με τον εκπρόσωπο της American Airlines.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024