Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΑπό 4 έως 6 Δεκεμβρίου 2015 η 2η Διεθνής Έκθεση Greek Tourism Expo
Εκθέσεις

Από 4 έως 6 Δεκεμβρίου 2015 η 2η Διεθνής Έκθεση Greek Tourism Expo

Η 2η Διεθνής Έκθεση Greek Tourism Expo θα διοργανωθεί 4–6 Δεκεμβρίου 2015 στο Metropolitan Expo και, σύμφωνα με τους διοργανωτές της (LEADEREXPO), θα είναι μεγαλύτερη, άρτια οργανωμένη και με πολλές καινοτομίες.

Βασικοί άξονες στους οποίους θα εστιάσει το ενδιαφέρον της η φετινή 2η Έκθεση Greek Tourism Expo, στο εκθεσιακο κέντρο Metropolitan Expo είναι:

  • Η άρτια παρουσίαση όλων των κλάδων του τουρισμού,
  • η προώθηση πετυχημένων επαγγελματικών συνεργασιών μέσα από το Πρόγραμμα “Come to meet the Greeks” στο πλαίσιο του οποίου οι διοργανωτές της έκθεσης, τη φετινή χρονιά, προσκαλούν 100 Hosted Buyers για αποτελεσματικά  B2B Meetings αποκλειστικά και μόνο με τους εκθέτες,
  • η προώθηση των συνεργασιών μεταξύ  των επισκεπτών της Έκθεσης, των Εκθετών αλλά και των εγχώριων Buyers που θα φιλοξενηθούν σε  ειδικού σχεδιασμού περίπτερο,  
  • η παρουσίαση ειδικού section Luxury Boutique Hotels, Villas & Apartments και, τέλος,
  • η ανάδειξη των σημαντικών  κλάδων e-TRAVEL  & e-HOSPITALITY. Οι επισκέπτες της τουριστικής βιομηχανίας (ξενοδοχεία και ταξιδιωτικά γραφεία) θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν  εφαρμογές και λύσεις για τη μείωση του κόστους λειτουργίας τους (ηλεκτρονικά συστήματα κρατήσεων –web booking engines, συστήματα ολοκληρωμένης διαχείρισης και αυτοματοποίησης ξενοδοχειακών μονάδων, software applications για ταξιδιωτικά γραφεία κ.λπ.), αλλά και κανάλια προβολής των ξενοδοχείων και  τουριστικών  προϊόντων τους.

Για κάθε μεγάλη κατηγορία θα οριστούν διακριτοί χώροι περιπτέρων, ώστε να είναι ευκολότερος ο προσδιορισμός του κάθε εκθέτη από όλους τους επισκέπτες. Στην έκθεση θα παρουσιαστούν όλες οι μορφές τουρισμού, όπως:

  • Leisure and MICE tourism, City Break, Τουρισμός πολυτελείας
  • Θαλάσσιος, Γαστρονομικός, Αρχαιολογικός & Πολιτιστικός τουρισμός
  • Συνεδριακός, Ιατρικός, Προσκυνηματικός, Αγροτουρισμός & Αθλητικός

Με το σύνθημα “Come to Meet the Greeks – Ελάτε να γνωρίσετε τους Έλληνες”, στην έκθεση θα φιλοξενηθούν 100 hosted buyers κυρίως από Ευρώπη, Βαλκάνια, Ασία και Μ. Ανατολή και θα καλύπτουν όλους τους τομείς του τουρισμού. Θα συμμετέχουν δε σε χιλιάδες Β2Β άριστα οργανωμένες συναντήσεις με τους εκθέτες οι οποίες θα είναι το κλειδί της επιτυχίας για όλους. οι οποίες θα είναι το κλειδί της επιτυχίας για όλους. Ειδικά για την προώθηση του ελληνικού Τουρισμού στο εξωτερικό, θα υλοποιηθεί και το 2015 τo πρόγραμμα “Come to Meet the Greeks”, με το οποίο οι hosted buyers θα τύχουν υψηλού επιπέδου φιλοξενίας και πολύ σημαντικών επαγγελματικών συναντήσεων.

Ακόμη, υπάρχουν πολλοί τουριστικοί προορισμοί, οι οποίοι διαθέτουν πολυτελή μικρά ξενοδοχεία, motels και καταλύματα που μέχρι τώρα δεν είναι πολύ γνωστά στην ελληνική και τη διεθνή τουριστική αγορά. Για πρώτη φορά θα προβληθούν οργανωμένα σε ειδικό τμήμα της έκθεσης.

Τέλος, η μεσογειακή διατροφή και οι “θησαυροί” της ελληνική γης θα αποτελέσουν σημαντικό τομέα της έκθεσης για την προώθηση του τουρισμού. Αρχιμάγειροι και chef από περιοχές της Ελλάδας θα μαγειρέψουν και θα προσφέρουν στους hosted buyers και τους εκθέτες δημιουργίες της ελληνικής κουζίνας και ζαχαροπλαστικής από ελληνικά προϊόντα.

H έκθεση τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Ναυτιλίας & Αιγαίου, του ΕΟΤ, του ΣΕΤΕ, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων & Φορεων Ναυτιλίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024