Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Air France εγκαινιάζει τις νέες καμπίνες στις πτήσεις μεσαίων αποστάσεων
Αεροπορικές εταιρείες

Η Air France εγκαινιάζει τις νέες καμπίνες στις πτήσεις μεσαίων αποστάσεων

Νέα κομψή και άνετη καμπίνα με νέα δερμάτινα καθίσματα στην Οικονομική και την Διακεκριμένη Θέση. Ακόμη, ανανεωμένο μενού με ζεστά γεύματα για τις πτήσεις μεγαλύτερων αποστάσεων στην Οικονομική Θέση και τη Διακεκριμένη Θέση.

Από τον Απρίλιο του 2015, η Air France εγκαινιάζει τις νέες καμπίνες μεσαίων αποστάσεων στο στόλο των Airbus Α319. Είκοσι τέσσερα αεροσκάφη Airbus A319 θα είναι έτοιμα το πρώτο εξάμηνο του 2015 και 25 Airbus A320 κατά το πρώτο εξάμηνο του 2016. Συνολικά, 7.800 νέες θέσεις θα έχουν εγκατασταθεί. H αλλαγή στα καθίσματα είναι το αποτέλεσμα μιας έρευνας που έγινε σε ένα επιλεγμένο κοινό, επιβατών και μη, καθώς και σε επαγγελματίες με επιρροή στον τομέα των ταξιδιών. Σε σύνολο, η Air France ανέλυσε 10.000 διαφορετικές απόψεις.

Πενήντα εκατομμύρια ευρώ έχουν επενδυθεί για τον ανασχεδιασμό της νέας καμπίνας ώστε να γίνει η καλύτερη σε παγκόσμιο επίπεδο, με δερμάτινα καθίσματα για τους πελάτες στην Οικονομική και τη Διακεκριμένη Θέση. Οι υπηρεσίες εν πτήσει έχουν επίσης αναβαθμιστεί. Δωρεάν ζεστά γεύματα θα σερβίρονται στην Οικονομική και Διακεκριμένη Θέση, στις πτήσεις μεσαίων αποστάσεων που έχουν διάρκεια άνω των δύο ωρών.  

Η Air France έχει δώσει ιδιαίτερη προσοχή στους πελάτες της που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους. Οι πελάτες αυτοί αντιπροσωπεύουν σχεδόν το 30% του συνόλου των επιβατών της εταιρείας και αναζητούν πάντα την αποτελεσματική εξυπηρέτηση και την απόλυτη ευελιξία. Αυτός είναι ο λόγος που η Air France δημιούργησε το νέο ναύλο “Economy Flex”, ο οποίος περιλαμβάνει πολλά αποκλειστικά προνόμια, όπως:

  • Τη δυνατότητα τα εισιτήρια να είναι refundable και να μπορούν να τροποποιηθούν χωρίς χρέωση στην ίδια κατηγορία κράτησης (booking class)
  • Την μεταφορά μιας αποσκευής που να ζυγίζει μέχρι 23 κιλά, η οποία μεταφέρεται δωρεάν. Στην καμπίνα, μια τσάντα και ένα αξεσουάρ (φορητός υπολογιστής, φωτογραφική μηχανή) επιτρέπονται, με ανώτατο βάρος τα 12 κιλά.
  • Πρόσβαση στο SkyPriority, εξασφαλίζοντας γρήγορη εξυπηρέτηση στο αεροδρόμιο.
  • Εγγυημένη θέση στο μπροστινό μέρος της καμπίνας Οικονομικής Θέσης.
  • Κέρδος 200% σε μίλια για τους κατόχους του προγράμματος τακτικών επιβατών Flying Blue.

“Πρέπει να είμαστε επιθετικοί για να κερδίσουμε τη μάχη στα δρομολόγια μεσαίων αποστάσεων. Με τις νέες αυτές καμπίνες έχουμε στόχο να είμαστε μεταξύ των καλύτερων στον κόσμο. Το να κερδίζουμε την προτίμηση του κάθε πελάτη κατά την αναχώρησή του από την Ευρώπη αποτελεί τώρα μια στρατηγική προτεραιότητα στο επιχειρησιακό μας πλάνο Perform 2020”, δήλωσε ο Frederic Gagey, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Air France.

Η Air France-KLM στη Βόρεια Ευρώπη
Στη Βόρεια Ευρώπη, η Air France και η KLM Royal Dutch Airlines εξυπηρετούν σήμερα 14 προορισμούς σε τέσσερις χώρες: Δανία, Φινλανδία, Νορβηγία και Σουηδία. Για τη θερινή περίοδο του 2015, περίπου 80 καθημερινές πτήσεις συνδέουν τη βόρεια Ευρώπη με τον υπόλοιπο κόσμο μέσω των κόμβων του Παρισιού (Charles de Gaulle) και του Άμστερνταμ (Schiphol).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024