Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Ryanair προσφέρει προτεραιότητα στους business plus επιβάτες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Αεροπορικές εταιρείες

Η Ryanair προσφέρει προτεραιότητα στους business plus επιβάτες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Με την υπηρεσία Business Plus, οι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν, μεταξύ άλλων, από ευελιξία σε αλλαγές εισιτηρίων, αποσκευή βάρους μέχρι 20 κιλά και αναβαθμισμένες θέσεις.

H Ryanair ανακοινώνει την υπηρεσία προτεραιότητας ελέγχου αεροδρομίου Business Plus fast-track, διαθέσιμη στα αεροδρόμια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, προσφέροντας στους Έλληνες επαγγελματίες ταξιδιώτες ένα εξατομικευμένο πακέτο ταξιδιωτικών προνομίων.

Με την υπηρεσία Business Plus, οι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από:

  • Eυελιξία σε αλλαγές εισιτηρίων
  • Αποσκευή βάρους μέχρι 20 κιλά
  • Δωρεάν check-in στο αεροδρόμιο
  • Προτεραιότητα στον έλεγχο σε επιλεγμένα αεροδρόμια
  • Προτεραιότητα επιβίβασης
  • Αναβαθμισμένες θέσεις

Σημειώνεται  ότι πάνω από το 27% των επιβατών της Ryanair ταξιδεύει για επαγγελματικούς λόγους.

Ο Kenny Jacobs, επικεφαλής  Marketing της Ryanair δήλωσε: “H Ryanair, θα μεταφέρει περισσότερους από 24 εκατ. business επιβάτες αυτόν τον χρόνο και η υπηρεσία Business Plus καθιστά το ταξίδι με την Ryanair ως ακόμα μια έξυπνη κίνηση για τις επιχειρήσεις που εδρεύουν στην Ευρώπη, καθώς το εξατομικευμένο πακέτο μας προσφέρει δωρεάν check-in στο αεροδρόμιο, ευελιξία σε αλλαγές εισιτηρίων, αποσκευή με όριο 20 κιλών, προτεραιότητα στον έλεγχο αεροδρομίων και στην επιβίβαση και αναβαθμισμένες θέσεις. Οι επαγγελματίες ταξιδιώτες και όσοι ταξιδεύουν μέσο των εταιριών τους επιλέγουν την Ryanair για τους χαμηλούς μας ναύλους, ακρίβεια αναχωρήσεων/αφίξεων και για το μεγαλύτερο δίκτυο δρομολογίων στην Ευρώπη. Πλέον, προσφέρουμε ακόμα περισσότερα business δρομολόγια, συνδέοντας τις κύριες ευρωπαϊκές πόλεις, με περισσότερες πτήσεις και βελτιωμένα ωράρια, εξασφαλίζοντας εξοικονομήσεις για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε την υπηρεσία fast-track στα αεροδρόμια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και συνεχίζουμε τις συνομιλίες με τους συνεργάτες μας για την επίτευξη παροχής της υπηρεσίας σε περισσότερα αεροδρόμια”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024