Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΤαξίδι εξοικίωσης Ιταλών δημοσιογράφων στην Αθήνα
Προώθηση προορισμού

Ταξίδι εξοικίωσης Ιταλών δημοσιογράφων στην Αθήνα

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη χώρα μας, Ιταλοί δημοσιογράφοι είχαν τη δυνατότητα να επισκεφτούν τον ιερό χώρο της Ακρόπολης και το Μουσείο της Ακρόπολης, περιπλανήθηκαν στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας, έκαναν μία μονοήμερη εκδρομή στα νησιά του Αργοσαρωνικού, γεύθηκαν και τη νυχτερινή ζωή της πόλης.

Με επιτυχία στέφθηκε το ταξίδι εξοικείωσης οκτώ Ιταλών δημοσιογράφων, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και στα νησιά του Αργοσαρωνικού από 16 έως 19 Απριλίου 2015 και διοργανώθηκε από το Γραφείο ΕΟΤ Ιταλίας, σε συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία Aegean Airlines.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη χώρα μας, οι Ιταλοί δημοσιογράφοι είχαν τη δυνατότητα να επισκεφτούν τον ιερό χώρο της Ακρόπολης και το Μουσείο της Ακρόπολης, περιπλανήθηκαν στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας, έκαναν μία μονοήμερη εκδρομή στα νησιά του Αργοσαρωνικού και ξεναγήθηκαν στον Πόρο, την Ύδρα και την Αίγινα, ενώ είχαν τη δυνατότητα να γευτούν και τη νυχτερινή ζωή της πόλης.

“Οι Ιταλοί δημοσιογράφοι έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις από τη φιλοξενία και τις υπηρεσίες που τους παρασχέθηκαν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στην Αθήνα. Πιστεύουμε ότι η μεγάλη αξία της δράσης θα διαφανεί από τη δημοσιότητα που θα προκληθεί στον Ιταλικό Τύπο ενόψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου” τονίζει η κα Κυριακή Μπουλασίδου, προϊσταμένη του Γραφείου ΕΟΤ Ιταλίας.

Το Γραφείο ΕΟΤ Ιταλίας ευχαριστεί θερμά όλους τους συνεργάτες που συνέβαλαν στην επιτυχία του ανωτέρω ταξιδιού, μεταξύ των οποίων η ΓΕΠΟΕΤ που ανέλαβε τις μετακινήσεις των δημοσιογράφων, προκειμένου να προβληθεί με τον καλύτερο τρόπο το τουριστικό προϊόν της χώρας μας στην ιταλική τουριστική αγορά.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024