Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΥπηρεσία 'pick-me-up' για ταξιδιώτες, προϊόν της συνεργασίας Blacklane – Amadeus
Τεχνολογία

Υπηρεσία 'pick-me-up' για ταξιδιώτες, προϊόν της συνεργασίας Blacklane – Amadeus

Οι Blacklane και Amadeus συνεργάζονται για να προσφέρουν την πρώτη πραγματική door-to-door ταξιδιωτική εμπειρία για όλα τα σημεία πώλησης της Amadeus. Η Blacklane προσφέρει προ-κρατημένες μετακινήσεις με επαγγελματίες οδηγούς σε προκαθορισμένες τιμές σε πάνω από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Οι παγκόσμιες επαγγελματικές υπηρεσίες μεταφοράς της Blacklane θα είναι σύντομα διαθέσιμες σε όλα τα κανάλια της Amadeus, ως ο πρώτος, πλήρως ενοποιημένος πάροχος στη λύση Amadeus Taxi & Transfer.

H Blacklane και Amadeus ανταποκρίνονται τόσο στις ανάγκες των ταξιδιωτών, όσο και στις απαιτήσεις της σύγχρονης ταξιδιωτικής βιομηχανίας. Οι ταξιδιώτες επιθυμούν οι υψηλής ποιότητας, αξιόπιστες υπηρεσίες επίγειας μεταφοράς να ενσωματώνονται αρμονικά στα ταξίδια τους, ενώ τα ταξιδιωτικά γραφεία, οι εταιρείες διαχείρισης ταξιδιών και οι αεροπορικές εταιρείες απαιτούν νέες ταξιδιωτικές υπηρεσίες, οι οποίες θα αυξήσουν τα έσοδά τους.

Η Blacklane προσφέρει προ-κρατημένες μετακινήσεις με επαγγελματίες οδηγούς σε προκαθορισμένες τιμές σε πάνω από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο. Οι ταξιδιώτες θα είναι σε θέση να κλείνουν μετακινήσεις προς και από αεροδρόμια, ξενοδοχεία και άλλους προορισμούς με τον ίδιο τρόπο που κλείνουν πτήσεις και ξενοδοχεία και ενοικιάζουν αυτοκίνητα. Η λύση Amadeus Taxi & Transfer είναι φιλική για το χρήστη, ενώ η εφαρμογή της για αεροπορικές εταιρείες και ταξιδιωτικά γραφεία θα είναι απλή, παρέχοντας επιλογές ποιοτικού περιεχομένου για την εξυπηρέτηση των πελατών τους.  

Επιπλέον, η παρουσία της Amadeus σε όλη την ταξιδιωτική αλυσίδα επιτρέπει στις υπηρεσίες να είναι πλήρως ενοποιημένες με το Passenger Name Record (PNR) του ταξιδιώτη και τις διαδικασίες back-office των ταξιδιωτικών γραφείων: ένα μοναδικό πλεονέκτημα που διαφοροποιεί τη λύση Amadeus Taxi & Transfer από άλλες, παρόμοιες, στην αγορά.  

Η λύση θα εφαρμοστεί σε όλα τα σημεία πώλησης σε τρεις φάσεις:

  • Σε πρώτη φάση θα είναι διαθέσιμη για τα online ταξιδιωτικά γραφεία μέχρι τον Ιούνιο.
  • Σε δεύτερη φάση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο τέταρτο τρίμηνο του έτους, η λύση θα διατεθεί για τις ιστοσελίδες των αεροπορικών εταιρειών.
  • Σε τρίτη φάση, η λύση θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα κανάλια της Amadeus, περιλαμβανομένου των εταιρικών εργαλείων έκδοσης εισιτηρίων Amadeus e-Travel Management και των σημείων πώλησης Amadeus Selling Platform των ταξιδιωτικών γραφείων.

Ο κ. Jens Wohltorf, διευθύνων σύμβουλος της Blacklane σχολίασε: “Οι επίγειες μεταφορές αποτελούν το τελευταίο κομμάτι που λείπει από τις ταξιδιωτικές κρατήσεις. Η ενσωμάτωση της Blacklane στο μεγαλύτερο Σύστημα Παγκόσμιας Διανομής στον κόσμο δίνει στους ταξιδιώτες την δυνατότητα να επιλέξουν υπηρεσίες επαγγελματικής οδήγησης σε όλο τον κόσμο. Ανυπομονούμε να αλλάξουμε ολόκληρο το ταξιδιωτικό οικοσύστημα μαζί με την Amadeus”.

Ο κ. Peter Altmann, Επικεφαλής του Τμήματος Cars & Transfer της Amadeus δήλωσε: “Αυτή η συμφωνία αποτελεί ορόσημο για τη βιομηχανία. Από την παρουσίαση της πέρυσι, η πρωτοποριακή λύση Amadeus Taxi & Transfer θα αποτελεί το τελικό βήμα για τους ταξιδιώτες, είτε κλείνουν το ταξίδι τους με ένα ταξιδιωτικό γραφείο είτε με κάποια αεροπορική εταιρεία. Η παγκόσμια παρουσία της Blacklane την καθιστά ιδανικό συνεργάτη καθώς συνεχίζουμε να προσφέρουμε περισσότερες επιλογές στους πελάτες μας και στους ταξιδιώτες”.

Και συνεχίζει: “Η Blacklane και η Amadeus ηγούνται της ανάπτυξης διεθνών προδιαγραφών για τον τρόπο με τον οποίο θα έπρεπε να ενσωματωθούν οι μετακινήσεις σε ένα ταξιδιωτικό πακέτο. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την υπόλοιπη βιομηχανία ούτως ώστε να κάνουμε την πώληση λύσεων μετακίνησης απλή για όλους τους εμπλεκόμενους στην ταξιδιωτική βιομηχανία”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024