Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΈναρξη υπερατλαντικών πτήσεων σε ΗΠΑ και Καναδά από την SkyGreece Airlines
Αεροπορικές εταιρείες

Έναρξη υπερατλαντικών πτήσεων σε ΗΠΑ και Καναδά από την SkyGreece Airlines

Η SkyGreece πραγματοποιεί την πρώτη της πτήση, με ιδιόκτητο Boeing 767/300ER, 274 θέσεων και στη συνέχεια με Air Bus A340/300, 300 θέσεων, συνδέοντας στις 24 Μαΐου την Αθήνα με το Τορόντο ενώ στις 18 Ιουνίου, αναμένεται η πρώτη πτήση από Θεσσαλονίκη προς Τορόντο με στάση στη Βουδαπέστη.

Την έναρξη των υπερατλαντικών πτήσεων σε ΗΠΑ και Καναδά ανακοίνωσαν σε συνέντευξη που παραχώρησαν στους εκπροσώπους του Τύπου στην Αθήνα, οι εκπρόσωποι της νέας ελληνικής αεροπορικής εταιρείας SkyGreece Airlines.

Η SkyGreece Airlines, είναι η νέα ελληνική αεροπορική εταιρία, που “ανοίγει τα φτερά της”, προκειμένου να ξανασυνδέσει με απευθείας υπερατλαντικές πτήσεις, την Ελλάδα με τις ΗΠΑ και τον Καναδά. Είναι δημιούργημα από ομογενείς επιχειρηματίες που πίστεψαν σε αυτό το όραμα και το υλοποιούν με σκοπό την τακτική και όχι εποχική σύνδεση της Ελλάδας με την Αμερική.

Η SkyGreece πραγματοποιεί την πρώτη της πτήση, με τον “Ταξιάρχη” – το ιδιόκτητο Boeing 767/300ER, 274 θέσεων και στη συνέχεια με τον “Άγιο Δημήτριο”– το Air Bus A340/300, 300 θέσεων, συνδέοντας στις 24 Μαΐου την Αθήνα με το Τορόντο, ενώ στις 18 Ιουνίου αναμένεται η πρώτη πτήση από Θεσσαλονίκη προς Τορόντο με στάση στη Βουδαπέστη.


Στη φωτογραφία (από αριστερά προς τα δεξιά), ο διευθυντής Πτητικής Εκμετάλλευσης, Cpt. Βασίλειος Δώριζας, ο διευθυντής Πωλήσεων Ευρώπης, κ. Ιωάννης Παπασλάνης, ο CCO της SkyGreece, κ. Βασίλειος Αλεφάντης και o πρόεδρος της SkyGreece, πάτερ Νικόλαος Αλεξανδρής.

Με την ελληνική σημαία στο ουραίο πτερύγιο και τις σφραγίδες τριών οργανισμών για την ασφάλεια πτήσεων (EASA, USA FAA, CANADA CTA), η SkyGreece Airlines, στις 19 Ιούνιου θα κάνει το πρώτο της ταξίδι από Αθήνα προς Νέα Υόρκη.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος της εταιρίας, πατήρ Νικόλαος Αλεξανδρής, η SkyGreece, είναι ένα “ξέσπασμα” του ελληνισμού της ομογένειας, που δημιουργήθηκε για να μείνει και να αναπτυχθεί περαιτέρω. Η SkyGreece, αποτελεί το όχημα της ελληνικής φιλοξενίας, της ελληνικής παράδοσης, της ελληνικής κουλτούρας και της ελληνικής σημαίας.

Η στρατηγική συνεργασία της SkyGreece με την BH Air, όπως δήλωσε ο CCO της εταιρείας κ. Βασίλειος Αλεφάντης, ενισχύει το περαιτέρω πτητικό έργο της εταιρείας, ενδυναμώνοντας την παρουσία της στην ευρύτερη Ανατολική Ευρώπη και τα Βαλκάνια.

Η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού, κα Έλενα Κουντουρά και ο πρόεδρος της SkyGreece, Πάτερ Νικόλαος Αλεξανδρής.

Μήνυμα της κυβέρνησης μετέφερε η υπουργός τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, η οποία δήλωσε την υποστήριξη της κυβέρνησης στο μεγάλο αυτό εγχείρημα της SkyGreece Airlines για την ένωση της Ελλάδας με τον απόδημο ελληνισμό της Βορείου Αμερικής.

Skygreece Airlines

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024