Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΣύνδεση Τιράνων με Ρόδο με πτήσεις τσάρτερ για τουρίστες υψηλής οικονομικής στάθμης
Περιφέρεια

Σύνδεση Τιράνων με Ρόδο με πτήσεις τσάρτερ για τουρίστες υψηλής οικονομικής στάθμης

Οι πτήσεις τσάρτερ -μέσω Jona Travel & Key Tours- που θα συνδέουν τα Τίρανα με τη Ρόδο ξεκινούν στα τέλη Ιουνίου και θα εκτελούνται με Airbus 174 θέσεων της Aegean, μέχρι και τις 10 Οκτωβρίου.

Με την πρόεδρο των τουριστικών πρακτορείων Jona Travel & Key Tours των Τιράνων, κα Elona Gjondedai συναντήθηκε χθες το πρωί η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κα Μαριέτα Παπαβασιλείου-Βακιάνη.

Κατά τη συνάντηση των δύο γυναικών οριστικοποιήθηκε η απευθείας σύνδεση της Ρόδου με τα Τίρανα με μία πτήση τσάρτερ εβδομαδιαίως. Οι πτήσεις ξεκινούν στα τέλη Ιουνίου και θα εκτελούνται με Airbus 174 θέσεων της Aegean μέχρι και τις 10 Οκτωβρίου.

Το τουριστικό πρακτορείο Jona Travel & Key Tours που απευθύνεται σε τουρίστες υψηλής οικονομικής στάθμης, δραστηριοποιείται ήδη στη Χαλκιδική και την Κέρκυρα και επέλεξε τη Ρόδο για την επέκταση της παρουσίας του στην ελληνική τουριστική αγορά. Εκτός της Ελλάδος, δραστηριοποιείται στην Αττάλεια της Τουρκίας, την Αίγυπτο, το Ντουμπάι κ.ά.

Στόχος είναι – ανάλογα με τα αποτελέσματα της αναγνωριστικής αυτής πρώτης χρονιάς-να αυξηθούν στο μέλλον οι εβδομαδιαίες πτήσεις προς τη Ρόδο. Σημειώνεται ότι αυτή η συνεργασία εντάσσεται στην προσπάθεια της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το άνοιγμα των νέων τουριστικών αγορών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024