Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστική πολιτική

To Foreign Office διαψεύδει τη Daily Telegraph για δήθεν ταξιδιωτική οδηγία για την Ελλάδα

Τατιάνα Ρόκου - 28 Απρίλιος 2015, 16:03

Καμία αλλαγή στις οδηγίες που δίνει το Υπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας σε όσους πολίτες της θέλουν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα.


Εκπρόσωπος του Υπουργείου Τουρισμού της Βρετανίας ανέφερε, έπειτα από ερώτηση του ΑΠΕ/ΜΠΕ, ότι δεν υπάρχει καμία αλλαγή στις οδηγίες που δίνει το υπουργείο σε όσους Βρετανούς θέλουν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα.

“Η τελευταία αναθεώρηση που κάναμε ήταν το Δεκέμβριο του 2012 και αυτή εξακολουθεί να ισχύει ακόμη και σήμερα”, είπε χαρακτηριστικά στο ελληνικό πρακτορείο ο εκπρόσωπος του βρετανικού Υπουργείου Εξωτερικών.

Ο εκπρόσωπος του Foreign Office επισήμανε μάλιστα πως η επίμαχη φράση ότι “οι ταξιδιώτες θα πρέπει να έχουν αρκετά χρήματα για να καλύψουν επείγουσες ανάγκες και απρόβλεπτες καθυστερήσεις”, που τονίζεται στο εν λόγω δημοσίευμα, αποτελεί πάγια συμβουλή του βρετανικού Υπουργείο Εξωτερικών.

Η βρετανική εφημερίδα δημοσίευσε στην ηλεκτρονική της έκδοση και μία λίστα με τίτλο “Τα 19 καλύτερα ελληνικά νησιά”, ανάμεσα στα οποία βρίσκονται η Ζάκυνθος (καλύτερο νησί σε παραλίες), η Κέρκυρα (καλύτερο νησί για οικογένειες), η Μύκονος (καλύτερο νησί σε ξενοδοχεία), η Κρήτη (καλύτερο νησί για φαγητό), η Σαντορίνη (καλύτερο νησί σε θέα) τα Κουφονήσια (καλύτερο νησί για ηρεμία), η Άνδρος (καλύτερο νησί για περιπατητές), η Ρόδος (καλύτερο νησί για βραδυνή ζωή) και η Σκύρος (καλύτερο νησί για εναλλακτικούς ταξιδώτες).


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Tourism Lobby

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top