Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΔιεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα Επαγγελματικής Εξειδίκευσης και Πιστοποίησης για Medical Tourism Coordinators
Τουριστική εκπαίδευση

Διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα Επαγγελματικής Εξειδίκευσης και Πιστοποίησης για Medical Tourism Coordinators

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αποφοίτους/εργαζομένους του τουριστικού κλάδου, του κλάδου διοίκησης και μάρκετινγκ – πωλήσεων όπως επίσης και του κλάδου της υγείας και η συνολική του διάρκεια είναι 60-75 ώρες.

Η Temos Hellas, αποκλειστική αντιπρόσωπος του οργανισμού Temos International στην Ελλάδα, με παγκόσμια εμπειρία στη Διασφάλιση Ποιότητας και Πιστοποίηση υπηρεσιών ιατρικού τουρισμού, παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα με αντικείμενο την Επαγγελματική Εξειδίκευση και Πιστοποίηση για Ειδικούς Συντονιστές-Διαμεσολαβητές Ιατρικού Τουρισμού (Medical Tourism Coordinators), μέρος της διεθνούς εκπαιδευτικής πλατφόρμας “Health and Tourism Training Excellence”. Το πρόγραμμα οδηγεί ανάλογα με την επαγγελματική εμπειρία των υποψηφίων, σε διεθνή πιστοποίηση επαγγελματικών προσόντων σύμφωνα με τις προδιαγραφές των Κοινοτικών οδηγιών κατά το πρότυπο ISO 17024.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αποφοίτους/εργαζομένους του τουριστικού κλάδου, του κλάδου διοίκησης και μάρκετινγκ – πωλήσεων όπως επίσης και του κλάδου της υγείας και η συνολική του διάρκεια είναι 60-75 ώρες. Για την συμμετοχή στο πρόγραμμα απαιτείται πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή από το Σάββατο 2 Μαΐου 2015. Το πρόγραμμα για το πρώτο γκρουπ θα λάβει χώρα από τη Δευτέρα 15 Ιουνίου έως το Σάββατο 11 Ιουλίου 2015. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα – Τετάρτη – Πέμπτη και ώρες 4:30-8:30 μ.μ. συμπεριλαμβανομένων και 2 ενοτήτων οι οποίες θα διεξαχθούν Σάββατο στις 4 και 11 Ιουλίου και ώρες 9:00-15:00 και 9:00-15:45 αντιστοίχως. Η υλοποίηση του προγράμματος θα γίνει στους χώρους του ΚΕΚ Νέα Γνώση Εκπαίδευση – Κατάρτιση (Κασομούλη 108, Ν. Κόσμος, 1ος όροφος, Στάση Μετρό Άγιος Ιωάννης (Κόκκινη Γραμμή προς Ελληνικό).

Για τη συμμετοχή απαιτούνται τα εξής δικαιολογητικά:

  • Αίτηση Συμμετοχής
  • Βιογραφικό Σημείωμα
  • Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας
  • Αντίγραφο Πτυχίου
  • Αντίγραφο βεβαίωσης για τη γνώση Αγγλικής Γλώσσας
  • Βεβαίωση επαγγελματικής εμπειρίας.

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα διεξάγεται με την υποστήριξη της Goldair Tourism και υπό την αιγίδα της ΕΛΙΤΟΥΡ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024