Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΕκπρόσωποι τουριστικών γραφείων από το Βέλγιο στην προαθωνική χερσόνησο
Προώθηση προορισμού

Εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων από το Βέλγιο στην προαθωνική χερσόνησο

Περιπλάνηση 19 βελγικών τουριστικών γραφείων ανάμεσα 'στις 61 παραλίες του καλοκαιριού και στα μοναδικά μνημεία του πολιτισμού'. Η επαγγελματική αποστολή είχε ειδική δημοσιογραφική κάλυψη, προκειμένου η προσπάθεια να προβληθεί στη βελγική αγορά.

Το “αθωνικό καλοκαίρι” άνοιξε επίσημα την πύλη του στη φετινή τουριστική περίοδο, υποδεχόμενο 10 Βέλγους εκπροσώπους τουριστικών γραφείων, οι οποίοι τις 4 πρώτες ημέρες του Μαΐου ακολούθησαν την πολιτιστικο-καλοκαιρινή διαδρομή με τίτλο “Διακοπές και Εκδρομές Καλοκαιριού στην προαθωνική χερσόνησο”.

Στην ουσία είδαν να εφαρμόζονται στην πράξη τμήματα από το προαναφερόμενο κοστολογημένο τουριστικό πακέτο, το οποίο διοχετεύεται στη βελγική αγορά από επιχειρήσεις της περιοχής, προκειμένου να επιτευχθεί ποιοτικό άνοιγμα με ποσοτικά αποτελέσματα.

Οι Βέλγοι περιηγήθηκαν ανάμεσα στα βυζαντινά μνημεία της Ουρανούπολης και στις θαλάσσιες θρησκευτικές διαδρομές του αθωνικού κόλπου, περπάτησαν τα σκιερά μονοπάτια των αρχαίων Σταγείρων, έζησαν βιωματικές μεσογειακές εμπειρίες ανοιχτά της Αμμουλιανής, δοκίμασαν υπέροχα τοπικά πιάτα και αθωνικούς οίνους, ενώ η εμπειρία τους ολοκληρώθηκε στη Θεσσαλονίκη, στην οποία ξεναγήθηκαν κατά τη διάρκεια της τελευταίας ημέρας, ώστε να συνδέσουν τουριστικά το πολιτιστικό τους ταξίδι στο χώρο.

Η επαγγελματική αποστολή είχε ειδική δημοσιογραφική κάλυψη, προκειμένου η προσπάθεια να προβληθεί στη βελγική αγορά και να αποδώσει το ταχύτερο δυνατό, αφού το Expair Tours αποφάσισε την άμεση διαδικτυακή και μετέπειτα έντυπη προώθηση του εν λόγω προγράμματος.

Η οργανωμένη προσπάθεια του Προαθωνικού Οργανισμού Τουρισμού για προσέγγιση αγορών στις Κάτω Χώρες συνεχίζεται την επόμενη εβδομάδα, με την επίσκεψη εκπροσώπων / συνεργατών θεματικού τουριστικού γραφείου από την Οστάνδη, το οποίο ειδικεύεται σε εξιδεικευμένες πωλήσεις ελληνικών προορισμών και πακέτων τόσο στο Βέλγιο όσο και στην Ολλανδία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024