Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΠρώτη προσγείωση της BA στο Aεροδρόμιο Ηρακλείου ύστερα από 30 χρόνια
Αεροδρόμια

Πρώτη προσγείωση της BA στο Aεροδρόμιο Ηρακλείου ύστερα από 30 χρόνια

Οι αεροπορικές πτήσεις της British Airways έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιούνται τέσσερις φορές την εβδομάδα και θα προστεθεί μία ακόμα πτήση την περίοδο Ιουλίου- Αυγούστου.

Μετά από 30 χρόνια η πρώτη πτήση της British Airways, προσγειώθηκε στις 26 Απριλίου από το Gatwick του Λονδίνου στο αεροδρόμιο “Ν. Καζαντζάκης” του Ηρακλείου. Μετέφερε 120 επιβάτες, τους οποίους υποδέχτηκαν ο εντεταλμένος σύμβουλος τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης κ. Μιχάλης Βαμιεδάκης και ο αερολιμενάρχης κ. Γιώργος Πλιάκας.

Η Περιφέρεια Κρήτης τους επεφύλαξε θερμή υποδοχή, με παραδοσιακά κεράσματα της Κρήτης και τη συνδρομή του Λυκείου Ελληνίδων και με την παραδοσιακή αψίδα νερού που σχημάτισαν τα πυροσβεστικά οχήματα καλωσορίζοντας την πρώτη πτήση.

Οι αεροπορικές πτήσεις της British Airways έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιούνται τέσσερις φορές την εβδομάδα και θα προστεθεί μία ακόμα πτήση την περίοδο Ιουλίου- Αυγούστου.

Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε, στις 23 Μαΐου μία ακόμα αεροπορική εταιρεία, η γερμανική Lufthansa, θα ξεκινήσει και πάλι μετά από 20 χρόνια τις πτήσεις της από Μόναχο προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Ο αερολιμενάρχης δήλωσε ικανοποιημένος για τα δρομολόγια της British Airways στη Κρήτη, λέγοντας ότι, μέχρι το τέλος της τουριστικής περιόδου, θα διακινήσει περί τους 30.000 τουρίστες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024