Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΕκδήλωση για 30 διοργανωτές γάμων από Ρωσία και Ουκρανία στη Λεμεσό
Κύπρος

Εκδήλωση για 30 διοργανωτές γάμων από Ρωσία και Ουκρανία στη Λεμεσό

Κατά την εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση της Λεμεσού ως προορισμός για γάμους και ταξίδια μέλιτος, ενώ θα ακολουθήσει αναπαράσταση Κυπριακού Γάμου.

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού (ΕΤΑΛ) και ο Δήμος Λεμεσού πραγματοποιούν αύριο, Τετάρτη, 13 Μαΐου στις 5 το απόγευμα εκδήλωση στην οικία Έπαρχου (πίσω από τον Δημοτικό Κήπο Λεμεσού) για 30 εκλεκτούς διοργανωτές γάμων από Ρωσία και Ουκρανία που φιλοξενεί στην Κύπρο η εταιρεία Elpida Media.

Μαζί με τους διοργανωτές γάμων θα βρίσκεται και ο διάσημος σχεδιαστής από Ηνωμένες Πολιτείες Edgar Zamora, ιδρυτής της Revelry Event Designers, ο οποίος θεωρείται ότι με τις διακοσμήσεις εκδηλώσεων που επιμελείται επηρεάζει και δημιουργεί νέες τάσεις. Αξιοσημείωτη είναι επίσης η παρουσία της Oksana Flanagan, συγγραφέως του βιβλίου Your Royal Wedding: Decor to Inspire και ιδιοκτήτριας του αμερικανικού γραφείου Your Royal Wedding, η οποία είναι έντονα δραστηριοποιημένη στον τομέα της ανάπτυξης της Ρωσικής αγοράς γάμων.

Κατά την εκδήλωση θα μιλήσει ο δήμαρχος Λεμεσού κ. Ανδρέας Χρίστου, ο πρόεδρος της ΕΤΑΛ κ. Τώνης Αντωνίου, ενώ θα γίνει και παρουσίαση της Λεμεσού ως προορισμός για γάμους και ταξίδια μέλιτος. Θα ακολουθήσει αναπαράσταση Κυπριακού Γάμου, παραδοσιακό κέρασμα και άλλες εκπλήξεις.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024