Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΣυνεργασία Destination Touristic Services Hellas με τον γερμανικό T.O. DER Touristik
Τουριστικά γραφεία

Συνεργασία Destination Touristic Services Hellas με τον γερμανικό T.O. DER Touristik

O δεύτερος μεγαλύτερος ταξιδιωτικός οργανισμός της Γερμανίας άνοιξε γραφεία στην Κρήτη, σε συνεργασία με την οικoγένεια Παπαδάκη. Ο CEO – Managing Director DER Touristik Κολωνίας αναφέρθηκε στις πληρότητες και στην πορεία των κρατήσεων για την τρέχουσα σεζόν, που είχαν αύξηση 70% τον Ιανουάριο και κατέληξαν σήμερα σε +30%.

Στη στρατηγική συνεργασία της νεοσύστατης εταιρείας Destination Touristic Services Hellas με το δεύτερο μεγαλύτερο ταξιδιωτικό οργανισμό της Γερμανίας DER Touristik, της οποίας είναι μέλος, αναφέρθηκε ο CEO και διευθύνων σύμβουλος της DTS κ. Γιάννης Παπαδάκης, στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της τελετής εγκαινίων των γραφείων της νέας εταιρείας. Ο κ. Παπαδάκης ανέπτυξε το πρόγραμμα της εταιρείας για την Κρήτη, που είναι η έδρα της, και πληροφόρησε για τη δημιουργία του δικτύου υποκαταστημάτων από το 2016. Επεσήμανε, επίσης, τους στόχους της Destination Touristic Services και τις επενδύσεις που θα πραγματοποιηθούν τα επόμενα χρόνια.

Στη συνέχεια, ο κ. Rolf-Dieter Maltzahn, CEO-Managing Director DER Touristik Κολωνίας, υπογράμμισε τη βαρύτητα που δίνει η DER Touristik στη νέα εταιρία DTS Hellas, που δημιουργήθηκε, σε συνεργασία με την οικογένεια Παπαδάκη. Αναφέρθηκε στις πληρότητες και στην πορεία των κρατήσεων για την τρέχουσα σεζόν, που είχαν αύξηση 70% τον Ιανουάριο και κατέληξαν σήμερα σε 30%, τονίζοντας τη σπουδαιότητα της Κρήτης και της Ελλάδας εν γένει για την DER Touristik, καθώς έχουν προτεραιότητα στην προτίμηση των Γερμανών τουριστών. Ανέπτυξε, επίσης, το πρόγραμμα της DER Touristik σε νέα προϊόντα, συνεργασίες και επενδύσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Κρήτη για τα επόμενα χρόνια, αρχίζοντας από το 2016.

Στην εκδήλωση, στα νέα γραφεία της εταιρείας, Καζαντζίδη και Βοσπόρου 13 στο Ηράκλειο, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της DER Touristik από τη Γερμανία,  πλήθος ξενοδόχων και διευθυντών ξενοδοχείων της Κρήτης, καθώς και άλλοι συνεργάτες της Destination Touristic Services. Τους προσκεκλημένους καλωσόρισαν τα μέλη της διοίκησης, τα στελέχη και το προσωπικό της εταιρείας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024