Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΔιαφήμιση της Ρόδου στο Ισραήλ από το μοντέλο Natali Dadon
Προβολή προορισμού

Διαφήμιση της Ρόδου στο Ισραήλ από το μοντέλο Natali Dadon

Κατά την παραμονή του, το κινηματογραφικό συνεργείο στο νησί από τις 14 έως τις 17 Μαΐου, επισκέφθηκε την Μεσαιωνική Πόλη, τα αξιοθέατα του νησιού, τα ξενοδοχεία του ομίλου, καθώς και άλλα πεντάστερα ξενοδοχεία με σκοπό να γίνει έντονη προβολή στο Ισραήλ ότι η Ρόδος είναι μεταξύ άλλων και ποιοτικός τουριστικός προορισμός.

Το Kapco Travel, σε συνεργασία με τα Atrium Hotels στην Ρόδο και το Aviation Links γνωστό Tour Operator από το Ισραήλ, στην προσπάθειά τους να προβάλουν την Ρόδο ως ποιοτικό προορισμό, προσκάλεσαν το διάσημο μοντέλο Natali Dadon με κινηματογραφικό συνεργείο, για να γυρίσουν διαφημιστικά πλάνα προβάλλοντας τις ομορφιές του νησιού.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο νησί από τις 14 έως τις 17 Μαΐου, επισκέφθηκαν την Μεσαιωνική Πόλη, τα αξιοθέατα του νησιού, τα ξενοδοχεία του ομίλου, καθώς και άλλα πεντάστερα ξενοδοχεία με σκοπό να γίνει έντονη προβολή στο Ισραήλ ότι η Ρόδος είναι μεταξύ άλλων και ποιοτικός τουριστικός προορισμός.

“Πιστεύουμε με αυτήν την ενέργεια να κατορθώσουμε να προβάλουμε την Ρόδο στο Ισραήλ και να προσελκύσουμε αρκετούς πελάτες πολυτελείας, οι οποίοι ως γνωστόν ξοδεύουν αρκετά χρήματα εκτός των ξενοδοχειακών μονάδων σε διάφορα καταστήματα και εστιατόρια της πόλης μας. Δήλωσαν κατενθουσιασμένοι με το νησί, με το κλίμα και τις υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες”, δήλωσε ο κ. Γεώργιος Ματσίγκος, γενικός διευθυντής των Atrium Hotels.

Στη φωτογραφία, το ισραηλινό μοντέλο Natali Dadon στο Atrium Prestige Thalasso spa & Villas.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024