Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος
Τάσεις

Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Η Μύκονος και το Ναύπλιο διατηρούν σταθερά και φέτος τις δύο πρώτες θέσεις της κατάταξης, σύμγωνα με την trivago, αφού, όπως φαίνεται, είναι οι προορισμοί που προτιμούν να επισκεφθούν οι Έλληνες για το τριήμερο που σχηματίζεται με την ευκαιρία της ημέρας του Αγίου Πνεύματος.

Η ημέρα του Αγίου Πνεύματος είναι η επόμενη αφορμή για τριήμερη απόδραση και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα την εκμεταλλευτούν. Η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών trivago.gr πραγματοποίησε έρευνα και παρουσιάζει τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τις μέρες αυτές.

Οι δέκα κορυφαίοι προορισμοί που επιλέγουν οι Έλληνες για την ημέρα του Αγίου Πνεύματος

Οι δέκα προορισμοί  που προτίμησαν οι Έλληνες με αφορμή την ημέρα του Αγίου Πνεύματος 2014

Η Μύκονος και το Ναύπλιο διατηρούν σταθερά και φέτος τις δύο πρώτες θέσεις της κατάταξης, αφού όπως φαίνεται είναι οι προορισμοί που προτιμούν να επισκεφθούν οι Έλληνες για το τριήμερο που σχηματίζεται με την ευκαιρία της ημέρας του Αγίου Πνεύματος. Η ελληνική πρωτεύουσα είναι η τρίτη προτιμώμενη πόλη, ακολουθούμενη από τη Θεσσαλονίκη. Ο πρώτος ξένος προορισμός είναι η Ρώμη, μια θέση πιο ψηλά από τις γραφικές Σπέτσες. Η Κωνσταντινούπολη καταλαμβάνει την έβδομη θέση, ούσα ο δεύτερος ξένος προορισμός της δεκάδας. Οι τρεις τελευταίες θέσεις ανήκουν στην όμορφη Πάργα, στο Αγκίστρι και στην Πάφο της Κύπρου, η οποία καταλαμβάνει και φέτος μια θέση στις κορυφαίες δέκα μεταξύ των επιλογών των Ελλήνων.

Τις θέσεις μετά την πρώτη δεκάδα, καταλαμβάνουν η Άνδρος που εμφανίζεται 11η, με τη Μονεμβασιά να ακολουθεί. Ο δεύτερος κυπριακός προορισμός που εμφανίζεται είναι o Πρωτάρας στη 13η θέση, ενώ στη συνέχεια εμφανίζονται η γοητευτική Σαντορίνη και τα Σύβοτα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024