Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΔιευθυντής του Business Development στη Mideast ανέλαβε ο Σωκράτης Τσαμούταλης
Τουριστικά γραφεία

Διευθυντής του Business Development στη Mideast ανέλαβε ο Σωκράτης Τσαμούταλης

Ο κ. Σωκράτης Τσαμούταλης ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα στη Mideast από την 1η Μαΐου 2015.

Η Mideast Travel Worldwide προσθέτει έναν ακόμη εξέχοντα συνεργάτη στην ομάδα της, τον κ. Σωκράτη Τσαμούταλη. Ο κ. Τσαμούταλης διαθέτει ήδη μακροχρόνια προϋπηρεσία στην ελληνική και διεθνή αγορά τουρισμού έχοντας διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος σε μεγάλες ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις όπως η αλυσίδα ξενοδοχείων Grecotel Hotels & Resorts.

Στο νέο του ρόλο ως διευθυντής του Business Development, με τη βαθιά του γνώση σε ό,τι αφορά το εγχώριο τουριστικό προϊόν, καθώς και την πολυετή πείρα του, αναμένεται να ενισχύσει την περαιτέρω εξέλιξη της εταιρίας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Η κα Κατερίνα Μούσμπε, ιδιοκτήτρια και γενική διευθύντρια της Mideast δήλωσε σχετικά: “Είμαστε πολύ περήφανοι που ο κ. Τσαμούταλης αποτελεί πλέον μέλος της ομάδας μας και πιστεύουμε ακράδαντα ότι η συμβολή του στο έργο της Mideast θα ανεβάσει την εταιρία ακόμη ψηλότερα. Η εμπιστοσύνη που έχουμε προς τον ίδιο, καθώς και ο αλληλοσεβασμός που έχει αναπτυχθεί κατά την κοινή μας πορεία στον χώρο, αποτελούν την καλύτερη βάση για μια δυνατή συνεργασία”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024