Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΠερίπου 5.500 επισκέπτες κρουαζιέρας βρέθηκαν στο Ηράκλειο
Κρουαζιέρα

Περίπου 5.500 επισκέπτες κρουαζιέρας βρέθηκαν στο Ηράκλειο

Οι επιβάτες και οι πλοίαρχοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την υποδοχή που έτυχαν από την μπάντα του Δήμου Ηρακλείου.

Στο λιμάνι του Ηρακλείου Δευτέρα 18 και Τρίτη 19 Μαΐου κατέπλευσαν με τα κρουαζιερόπλοια Princess Emerald της Princess Cruises και Oriana της P&O Cruises International περίπου 5.500 επισκέπτες.

Οι επισκέπτες απόλαυσαν την μπάντα του Δήμου Ηρακλείου σε αγαπημένες ερμηνείες μουσικής από γνωστές ταινίες και μιούζικαλ, ένα καλωσόρισμα που είχε επιμεληθεί ο Ο.Λ.Η. Εθιμοτυπικές επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν, επίσης, στα πλοία όπου και έλαβε χώρα παράδοση αναμνηστικών δώρων και πλακετών.

Οι επιβάτες και οι πλοίαρχοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την υποδοχή που έτυχαν γεγονός πολύ σημαντικό για το λιμάνι, μιας και σε κάθε πρώτη προσέγγιση κρουαζιερόπλοιου σε νέο λιμένα (maiden call) πραγματοποιείται βαθμολόγησή του από τους αξιωματικούς, το πλήρωμα και τους επιβαίνοντες του πλοίου, γεγονός που καθορίζει την γνώμη των εταιρειών κρουαζιέρας και τη μετέπειτα επιλογή του λιμανιού για επόμενες προσεγγίσεις.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ο.Λ.Η. κ. Ιωάννης Μπρας, στις δηλώσεις του τόνισε ότι υπόσχεται να συνεχίσει το σημαντικό έργο της διοίκησης των τελευταίων ετών παρέχοντας υψηλού επιπέδου ανταγωνιστικών υπηρεσιών, να υλοποιεί σύγχρονες πρακτικές, παρεμβάσεις, πρωτοβουλίες, δράσεις και σχεδιασμούς στον τομέα της κρουαζιέρας στα πλαίσια της προώθησης του ελληνικού τουριστικού προϊόντος τα οποία επιδιώκουν να εξυπηρετούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο πολλούς επαγγελματικούς κλάδους και όλους τους μόνιμους ή περιοδικούς χρήστες του λιμένα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024