Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση της Χριστίνας Ταχιάου (Το Ποτάμι) με τον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής
Τουριστική πολιτική

Συνάντηση της Χριστίνας Ταχιάου (Το Ποτάμι) με τον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής

Η κα Ταχιάου δεσμεύτηκε πως θα κάνει επερωτήσεις προς τα αρμόδια υπουργεία για όλα τα θέματα, αλλά κυρίως για να δοθούν άμεσες λύσεις και να επισπευστούν τα έργα για την αποκατάσταση από τις καταστροφές στον 'Βόθωνα', καθώς επίσης και για τα υπόλοιπα οδικά έργα που είναι σε εξέλιξη στη Χαλκιδική.

Τα γραφεία του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής στον Πολύγυρο επισκέφθηκε την Πέμπτη 21 Μαΐου επικεφαλής κλιμακίου του Ποταμιού η κα Χριστίνα Ταχιάου, επικεφαλής και πολιτική υπεύθυνη στον τομέα του Τουρισμού από την πλευρά του Ποταμιού.

Η κα βουλευτής συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής κ. Γρηγόρη Τάσιο και τον διευθυντή του Οργανισμού κ. Γιώργο Μπρουτζά. Έγινε μία πλήρης ενημέρωση για τον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής, που είναι ο επίσημος φορέας για την προβολή και διαφήμιση της Χαλκιδικής. Ακολούθησε συζήτηση για τα προβλήματα που έχει ο νομός σε σχέση με τον τουρισμό (υποδομές, πρωτοβάθμια υγεία κ.λπ.).

Επίσης, συζητήθηκε η πολιτικοοικονομική κατάσταση της χώρας και κατά πόσο αυτή επηρεάζει τον τουρισμό. Πιο συγκεκριμένα η επικείμενη αύξηση του ΦΠΑ, η χρήση του αιγιαλού, τα πνευματικά – συγγενικά δικαιώματα κλπ.

Η κα Ταχιάου δεσμεύτηκε πως θα κάνει επερωτήσεις προς τα αρμόδια υπουργεία για όλα τα θέματα, αλλά κυρίως για να δοθούν άμεσες λύσεις και να επισπευστούν τα έργα για την αποκατάσταση από τις καταστροφές στον “Βόθωνα”, καθώς επίσης και για τα υπόλοιπα οδικά έργα που είναι σε εξέλιξη στη Χαλκιδική.

Από τη συζήτηση προέκυψε ότι υπάρχει η ανάγκη πραγματοποίησης μίας ανοιχτής συζήτησης των φορέων της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης ώστε να βρεθεί η κοινή συνιστώσα για την προβολή των 2 προορισμών και η κα Ταχιάου δεσμεύτηκε ότι θα βοηθήσει τα μέγιστα.

Την κα Ταχιάου συνόδευαν η πολιτευτής με το Ποτάμι κα Μαρία Παπαδημητρίου, η πολιτευτής κα Μαρία Καραθανάση και το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής κ. Νίκος Βασιλάκης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024