Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕκδήλωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τον τουρισμό στο Money Show 2015
Περιφέρεια

Εκδήλωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τον τουρισμό στο Money Show 2015

Η εκδήλωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τον τουρισμό είχε ως θέμα 'Στρατηγική & Προοπτικές της Τουριστικής Ανάπτυξης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας'.

Εκδήλωση στο πλαίσιο του Money Show 2015 (που πραγματοποίηθηκε το Σαββατοκύριακο 22-23 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη, διοργάνωσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Την εκδήλωση χαιρέτισε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας και αφορούσε σε εάναν από τους κυρίαρχους πυλώνες ανάπτυξης για την Κεντρική Μακεδονία, τον τουρισμό.

Η εκδήλωση που αφορά στον τουρισμό έγινε την Παρασκευή 22 Μαΐου στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki (αίθουσα Ballroom I) με θέμα “Στρατηγική & Προοπτικές της Τουριστικής Ανάπτυξης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας”.

Οι ομιλητές της εκδήλωσης ήταν οι:

  • Ιωάννης Γιώργος, θεματικός αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της ΠΚΜ – “Εναλλακτικός Τουρισμός VS Εποχικότητα: Πρόκληση – πρόσκληση για οικονομική ανάπτυξη της ΠΚΜ μέσω 12μηνης τουριστικής περιόδου”.
  • Βούλα Πατουλίδου, αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης – πρόεδρος Τουριστικού Οργανισμού – “Η ανάδειξη της τουριστικής ταυτότητας της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης” και
  • Αθανάσιος Μασλαρινός, περιφερειακός σύμβουλος εντεταλμένος σε θέματα τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών – “Η κεφαλαιοποίηση – μέχρι τώρα – και η προοπτική του τουρισμού ως οικονομικού πόρου, για τις Σέρρες”.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024