Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΕκπαιδευτική ημερίδα και εκδρομή για τους επαγγελματίες του τουρισμού από την ΕΤΑΛ
Κύπρος

Εκπαιδευτική ημερίδα και εκδρομή για τους επαγγελματίες του τουρισμού από την ΕΤΑΛ

'Γνωρίστε την Κύπρο. Γνωρίστε τη Λεμεσό' ήταν ο τίτλος ημερίδας που διοργάνωσε η ΕΤΑΛ, για τα μέλη του προσωπικού πρώτης γραμμής σε ξενοδοχεία της περιφέρειας Λεμεσού, με στόχο οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν καλύτερα τη Λεμεσό από πλευράς ιστορίας, πολιτισμού, κουλτούρας και αξιοθέατων.

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού (ΕΤΑΛ) με την υποστήριξη του ΚΟΤ, διοργάνωσε την Τετάρτη, 20 Μαΐου ημερίδα για τους επαγγελματίες του τουρισμού στην περιφέρεια Λεμεσού, με θέμα “Γνωρίστε την Κύπρο. Γνωρίστε τη Λεμεσό”. Την ημερίδα ακολούθησε εκδρομή την επόμενη μέρα στα σημεία αναφοράς της περιφέρειας Λεμεσού, με συνοδεία έμπειρης ξεναγού.

Το σεμινάριο και η εκδρομή απευθυνόταν σε μέλη του προσωπικού πρώτης γραμμής σε ξενοδοχεία της περιφέρειας Λεμεσού, με στόχο οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν καλύτερα την Κύπρο και ιδιαίτερα τη Λεμεσό από πλευράς ιστορίας, πολιτισμού, κουλτούρας και αξιοθέατων. Με την αποπεράτωση του προγράμματος οι συμμετέχοντες

  • Έχουν αποκτήσει βελτιωμένες γνώσεις που μπορούν να μεταδώσουν στους πελάτες και επισκέπτες των ξενοδοχείων τους για την ιστορία, πολιτισμό, κουλτούρα και αξιοθέατα της πατρίδας μας.
  • Έχουν αποκτήσει ικανότητες πιο σωστής και ολοκληρωμένης προβολής της Λεμεσού και της Κύπρου.
  • Είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν καλύτερα και να απαντήσουν σε γενικές αλλά και ειδικές ερωτήσεις των πελατών τους.
  • Έχουν στη διάθεση τους ηλεκτρονικές πηγές για πληροφορίες που θα εμπλουτίσουν την τουριστική εμπειρία του πελάτη.

Η επιμόρφωση προσωπικού πρώτης γραμμής έγινε στα πλαίσια των προσπαθειών της ΕΤΑΛ για αναβάθμιση της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών στον τουριστικό τομέα. Την εκπαίδευση διενέργησε το εκπαιδευτικό κέντρο Innovative Hospitality Education.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024