Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΠαρουσίαση της SkyGreece Airlines στα τουριστικά γραφεία
ΗΑΤΤΑ

Παρουσίαση της SkyGreece Airlines στα τουριστικά γραφεία

Η SkyGreece Airlines, είναι η νέα αεροπορική εταιρία, που 'ανοίγει τα φτερά της', προκειμένου να ξανασυνδέσει με απευθείας υπερατλαντικές πτήσεις, την Ελλάδα με τις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Το μεγάλο  ενδιαφέρον  του κλάδου των τουριστικών γραφείων για την έναρξη της δραστηριότητας της ελληνικών συμφερόντων, αεροπορικής εταιρείας SkyGreece Airlines, επιβεβαιώθηκε στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τη συμβολή του ΗΑΤΤΑ (Σύνδεσμος των Εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων) στο ξενοδοχείο Royal Olympic.

Η SkyGreece Airlines, είναι η νέα αεροπορική εταιρεία, που “ανοίγει τα φτερά της”, προκειμένου να ξανασυνδέσει με απευθείας υπερατλαντικές πτήσεις, την Ελλάδα με τις ΗΠΑ και τον Καναδά. Είναι δημιούργημα από ομογενείς επιχειρηματίες που πίστεψαν σε αυτό το όραμα και το υλοποιούν με σκοπό τη σύνδεση της Ελλάδας με την Αμερική με τακτικές πτήσεις καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Ο πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ  κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, εκπροσωπώντας τον κλάδο, χαιρέτησε την νέα προσπάθεια, η οποία όπως σημείωσε “έρχεται να τονώσει την αεροπορική διασύνδεση της χώρας μας με τον απόδημο ελληνισμό της Β. Αμερικής”. Τόνισε ότι “η αεροπορική σύνδεση αποτελεί σημαντικό εργαλείο για  τα τουριστικά γραφεία που ασχολούνται με εισερχόμενο τουρισμό από τις ΗΠΑ και τον Καναδά (ο οποίος παρουσιάζει ιδιαίτερη δυναμική), για τους ομογενείς και βέβαια αναμένεται να αποτελέσει σημαντικό ρόλο στον εξερχόμενο τουρισμό της χώρας μας, καθώς οι τιμές είναι ανταγωνιστικές”.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος της εταιρείας, π. Νικόλαος Αλεξανδρής, αφού ευχαρίστησε τον HATTA, τον πρόεδρό του και το διοικητικό συμβούλιο για τη συνεργασία τους, τόνισε ότι “η SkyGreece Airlines είναι δίπλα στους τουριστικούς πράκτορες προσβλέποντας στην ουσιαστική στήριξη τους ώστε όλοι μαζί από κοινού να πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους”. Ανακοίνωσε δε, τη συνεργασία της SkyGreece Airlines και του HATTA με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας WIND, για την παροχή δωρεάν τηλεφωνικών καρτών στους επιβάτες της SkyGreece Airlines.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία συμμετείχε μεγάλος αριθμός εκπροσώπων τουριστικών γραφείων, έγινε παρουσίαση των προγραμμάτων και των στόχων της εταιρείας, ενώ συζητήθηκαν και τεχνικά θέματα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024