Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Air Baltic αντικαθιστά τις πτήσεις της Air Lituanica
Αεροπορικές εταιρείες

Η Air Baltic αντικαθιστά τις πτήσεις της Air Lituanica

Οι επιβάτες της Air Lituanica που πλήτονται άμεσα από την αναστολή της λειτουργείας της, θα διακινηθούν με πτήσεις της Air Baltic, ενώ γι’αυτούς που είχαν προγραμματίσει το ταξίδι τους για αργότερα, θα υπάρξουν ειδικές προσφορές.

H Air Baltic, εθνικός αερομεταφορέας της Λετονίας, αντικαθιστά και αναλαμβάνει ολα τα δρομολόγια της Air Lituanica, η οποία ανακοίνωσε την αναστολή της λειτουργείας της.

Σύμφωνα με δήλωση του Martin Gauss, ανώτερου στελέχους της Air Baltic, “το εύρος των δραστηριοτήτων της εταιρείας καλύπτει τη Λετονία, τη Λιθουανία και την Εσθονία, με σκοπό την περαιτέρω ενδυνάμωση και επέκταση των υπηρεσιών μας.

Επίσης ανακοινώνουμε την έναρξη νέων απευθείας πτήσεων από το Vilnius προς τη δυτική και βόρεια Ευρώπη (Βρυξέλλες, Βερολίνο, Παρίσι, Στοκχόλμη, Βαρσοβία, Ελσίνκι), στα οποία θα προστεθούν σταδιακά επιπλέον πτήσεις. Οι επιβάτες της Air Lituanica που πλήτονται άμεσα θα διακινηθούν με πτήσεις της Air Baltic, ενώ γι’αυτούς που είχαν προγραμματίσει το ταξίδι τους για αργότερα, θα υπάρξουν ειδικές προσφορές.

Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί την έντονη ανάγκη συνεργασίας των τριών βαλτικών χωρών,στον τομέα των αερομεταφορών, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού,την ενίσχυση της οικονομικής δραστηριότητας και την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας”.

Οι επιβάτες που πλήτονται από την ακύρωση των δρομολογίων θα πρέπει να επικοινωνήσουν άμμεσα με την Air Lituanica ή τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024