Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΜαγεμένος με την Ικαρία ο Jamie Oliver
Προβολή προορισμού

Μαγεμένος με την Ικαρία ο Jamie Oliver

Ο Jamie Oliver, ο διάσημος 39χρονος Βρετανός σεφ, αναζητώντας συνεχώς νέες γευστικές περιπέτειες. έφτασε μέχρι την Ικαρία.

Ο γνωστό Βρετανός σεφ Jamie Oliver ταξίδεψε πρόσφατα μέχρι την Ικαρία, σε μία επίσκεψη γνωριμίας τόσο με το νησί όσο και με τις τοπικές γεύσεις.

Ο Jamie Oliver ενθουσιάστηκε με τα όσα έζησε και δοκίμασε στην Ικαρία, γράφοντας στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram, “ανεβάζοντας” φωτογραφίες από το νησί, ότι θα φέρει και την οικογένειά του για διακοπές.

“Μαθαίνοντας πως φτιάχνεται ο τραχανάς από την αγαπητή κυρία Μαρία. Είναι ένα ιστορικά υγιεινό πιάτο, με σιτάρι ολικής άλεσης μαγειρεμένο με κατσικίσιο ξυνόγαλα που στεγνώνει στον ήλιο…  Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους καταπληκτικούς ανθρώπους που γνώρισα και συνεργάστηκα στην Ικαρία. Αυτό το νησί άγγιξε την καρδιά μου. Ένα μέρος ξεχωριστό με υπέροχη φύση. Ανυπομονώ να ξαναπάω”, έγραψε κάτω από τη φωτογραφία με την Ικαριώτισα, κυρία Μαρία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024