Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΣαρανταοκτάωρη προειδοποιητική απεργία της ΟΣΥΠΑ το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος
Αερομεταφορές

Σαρανταοκτάωρη προειδοποιητική απεργία της ΟΣΥΠΑ το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος

Η FEDΗΑΤΤΑ καλεί την ΟΣΥΠΑ να αναλογιστεί τις συνέπειες των απεργιακών κινητοποιήσεών της σε αυτήν ειδικά τη χρονική περίοδο. Λόγω της απεργίας δε θα λειτουργήσουν τα περιφερειακά αεροδρόμια, αλλά ούτε και ο ΔΑΑ.

Την ανησυχία της εξέφρασε η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων FEDΗΑΤΤΑ για τις συνέπειες της απεργιακής κινητοποίησης που έχει προκηρυχθεί από την Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας για την Κυριακή 31 Μαΐου και τη Δευτέρα 1η Ιουνίου.

Με έγγραφό της, η FEDHATTA ενημερώνει την ΟΣΥΠΑ ότι σέβεται απόλυτα το δικαίωμα στην απεργία όπως και το δικαίωμα στην εργασία. Παράλληλα, εκτιμά ιδιαίτερα το έργο που προσφέρουν οι εργαζόμενοι της Υπηρεσίας και θεωρεί πρώτιστη ανάγκη την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και ασφάλειας από τα αεροδρόμια της χώρας μας.

Ταυτόχρονα όμως δε θα πρέπει να ξεχνά κανείς ότι ο Τουρισμός είναι αγαθό που ανήκει σε όλη τη χώρα και ιδιαίτερα στους εργαζόμενους του τομέα αυτού.

Η χώρα μας διανύει μια μακρόχρονα δύσκολη περίοδο, οι όποιες πρωτοβουλίες για τη βελτίωση της λειτουργίας των επαγγελματικών χώρων και τη βελτίωση των εργασιακών συνθηκών είναι απόλυτα σεβαστές, κατανοητές και απαραίτητες.

Βασική όμως προϋπόθεση παραμένει η προστασία του έργου των κλάδων που μάχονται σε ένα ήδη εξαιρετικά επιβαρυμένο περιβάλλον για να διατηρήσουν και να αναπτύξουν περισσότερο τομείς της οικονομίας που στηρίζουν τη χώρα.

Κλείνοντας, καλεί την ΟΣΥΠΑ να αναλογιστεί τις συνέπειες των απεργιακών κινητοποιήσεών της σε αυτήν ειδικά τη χρονική περίοδο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024