Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΚλείνει για ανακαίνιση το ξενοδοχείο ‘Μεγάλη Βρετανία’ της Αθήνας

Κλείνει για ανακαίνιση το ξενοδοχείο ‘Μεγάλη Βρετανία’ της Αθήνας

Όπως ανακοίνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε. ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου “Μεγάλη Βρετανία”, στις αρχές του μηνός Δεκεμβρίου, το ξενοδοχείο θα αναστείλει, προσωρινά, για ενάμιση περίπου χρόνο […]

Όπως ανακοίνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε. ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου "Μεγάλη Βρετανία<.>", στις αρχές του μηνός Δεκεμβρίου<...>, το ξενοδοχείο θα αναστείλει, προσωρινά, για ενάμιση περίπου χρόνο την λειτουργία του προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες ριζικής ανακαίνισης, ώστε να δημιουργηθεί ένα ξενοδοχείο ιδιαίτερα υψηλών προδιαγραφών, πραγματικά 5-αστέρων, διατηρώντας την ιστορική μορφή, το στυλ και το ύφος της Μεγάλης Βρετανίας.

Το ιστορικό αυτό ξενοδοχείο, που άρχισε να λειτουργεί το 1874 έχει συνδεθεί άρρηκτα με την ιστορία του έθνους και την ζωή της πόλης των Αθηνών. Πολλές διεθνείς προσωπικότητες που επισκέπτονται την Αθήνα, καταλήγουν στην 'Μεγάλη Βρετανία', όπως αρχηγοί κρατών, βασιλείς, πρωθυπουργοί, Πατριάρχες και πολιτικοί, εφοπλιστές, βιομήχανοι, διεθνείς επιχειρηματίες, και άνθρωποι των γραμμάτων και τεχνών, του θεάτρου και του κινηματογράφου.

Η προγραμματιζόμενη ανακαίνιση και ουσιαστικά ανακατασκευή του ξενοδοχείου θα είναι ριζική. Θα διατηρηθεί όμως απόλυτα το ύφος του ξενοδοχείου και θα αποκατασταθούν στοιχεία της αρχικής του μορφής σύμφωνα με τα πρωτότυπα αρχιτεκτονικά σχέδια των Ελβετών αρχιτεκτόνων του 1929. Η νέα 'Μεγάλη Βρετανία' θα γίνει και πάλι ένα από τα πολυτελέστερα κλασσικά ξενοδοχεία της Ευρώπης, όπως ανακοινώνει το διοικητικό της συμβούλιο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024