Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΔιακοπές σε επτά ξενοδοχεία της Λέσβου με Nova
Εξοπλισμός

Διακοπές σε επτά ξενοδοχεία της Λέσβου με Nova

Οι ένοικοι των ξενοδοχείων Λέσβιον Hotel, Aphrodite Hotel, Belvedere Aeolis, Lesvos In, Blue Sea Hotel, Πύργος Hotel και Loriet Hotel στη Λέσβο μπορούν στις διακοπές τους να απολαύσουν το πρόγραμμα που επιθυμούν μέσα από το πλήρες 'μπουκέτο' καναλιών της Nova.

Η Forthnet ανακοινώνει τη συνεργασία της με επτά ακόμα ξενοδοχεία στη Λέσβο. Συγκεκριμένα, το Λέσβιον Hotel, το Aphrodite Hotel, το Belvedere Aeolis, το Lesvos In, το Blue Sea Hotel, το Πύργος Hotel και το Loriet Hotel ανήκουν πλέον στα ξενοδοχεία που έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν την εμπειρία θέασης των καναλιών της Nova.

Οι ένοικοι των ξενοδοχείων μπορούν στις διακοπές τους να απολαύσουν το πρόγραμμα που επιθυμούν μέσα από το πλήρες “μπουκέτο” καναλιών της Nova. Τα 7 κανάλια Novasports προσφέρουν πλούσια αγωνιστική δράση με αγώνες από τη Super League, τη Euroleague Basketball, τη Basket League και τη Volley League, καθώς επίσης και με μια πληθώρα αθλημάτων, όπως τένις, ποδηλασία, μηχανοκίνητα, στίβο και γκολφ. Τα δωμάτια των επτά νέων ξενοδοχείων αποκτούν επίσης το Novalifε, ένα κανάλι με αγαπημένες ταινίες, σειρές που ξεχωρίζουν, ψυχαγωγικά μαγκαζίνο και talk show. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάζουν με τα γνωστά κανάλια Disney XD και Disney Channel, ενώ όλη η οικογένεια θα μπορεί να απολαμβάνει ντοκιμαντέρ από το History channel, αλλά και να έχει συνεχή ενημέρωση από τα μεγαλύτερα ξένα ειδησεογραφικά δίκτυα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024