Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέα έκδοση για το Discovergreece.com για την τουρκική αγορά
Προώθηση προορισμού

Νέα έκδοση για το Discovergreece.com για την τουρκική αγορά

Η Marketing Greece στοχεύει στην αύξηση των Τούρκων τουριστών μέσω της ψηφιακής της πλατφόρμας.

Στον “αέρα” βρίσκεται ήδη η νέα έκδοση του Discovergreece.com για την τουρκική αγορά, η οποία αποτελεί ορόσημο στη στρατηγική ανάπτυξη και συνεχή εξέλιξη της πολυβραβευμένης πλατφόρμας της Marketing Greece.

Μετά από ενδελεχή έρευνα και ανάλυση των χαρακτηριστικών της τουρκικής αγοράς, αναπτύχθηκε μία ολοκληρωμένη στρατηγική μάρκετινγκ στοχεύοντας στην ενίσχυση της, καθώς η Ελλάδα αποτελεί το δεύτερο πιο δημοφιλή τουριστικό προορισμό για Τούρκους που ταξιδεύουν στο εξωτερικό.

Η σημασία της συγκεκριμένης αγοράς για τον ελληνικό τουρισμό επιβεβαιώνεται και από τα διαθέσιμα στοιχεία της TUIK, της τουρκικής στατιστικής υπηρεσίας, σύμφωνα με τα οποία, περισσότεροι από 740.000 Τούρκοι τουρίστες επισκέφτηκαν τους ελληνικούς προορισμούς το 2014, αύξηση κατά 23% σε σύγκριση με το 2013, με την Θεσσαλονίκη, το Ανατολικό Αιγαίο και την Αθήνα να ξεχωρίζουν στις προτιμήσεις τους.

Μέσα από τις σελίδες του Discovergreece.com, ο Τούρκος επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει την Ελλάδα ως ένα σύνολο μοναδικών εμπειριών και να αποκτήσει πρόσβαση σε ένα συναρπαστικό κόσμο εικόνων και πληροφοριών, για πάνω από 120 μοναδικούς ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς.

Η νέα έκδοση είναι μέρος ενός συνόλου ενεργειών μάρκετινγκ όπως η υλοποίηση ψηφιακής καμπάνιας, η αξιοποίηση των εργαλείων κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και στοχευμένες ενέργειες δημοσίων σχέσεων και συμμετοχή σε τουριστικές εκθέσεις. Σημειώνεται ότι με την προσθήκη αυτή Discovergreece.com είναι πλέον διαθέσιμο σε έξι γλώσσες  (ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ρωσικά και τουρκικά).

Η ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου έγινε σε στενή συνεργασία με το Περιφερειακό Γραφείο Κεντρικής Μακεδονίας του ΣΕΤΕ, ενώ η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αποτέλεσε βασικό υποστηρικτή της Marketing Greece.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024