Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ Γενική Πανελλαδική Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού αναβαθμίζει τη διαδικτυακή της παρουσία
ΓΕΠΟΕΤ

Η Γενική Πανελλαδική Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού αναβαθμίζει τη διαδικτυακή της παρουσία

Στη νέα ιστοσελίδα της ΓΕΠΟΕΤ μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να έχουν πρόσβαση στις απαιτούμενες αιτήσεις και στην πληροφόρηση για τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για την έκδοση του Ηλεκτρονικά Αναγνώσιμου Σήματος των τουριστικών λεωφορείων.

Από χθες Τρίτη 16 Ιουνίου βρίσκεται “στον αέρα” η νέα και περισσότερη εύχρηστη ιστοσελίδα της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού. Σε αυτή μπορούν να απευθύνονται τα τουριστικά γραφεία, οι επιχειρήσεις τουριστικών λεωφορείων, οι ναυτικοί πράκτορες και οι επιχειρήσεις σκαφών αναψυχής άνευ πληρώματος μέλη της αλλά και επισκέπτες όλων των κατηγοριών, προκειμένου να ενημερώνονται για επίκαιρα θέματα του κλάδου και της ευρύτερης τουριστικής επιχειρηματικότητας.

Πληκτρολογώντας την ηλεκτρονική διεύθυνση gepoet.gr ο επισκέπτης μπορεί να πλοηγηθεί στις διάφορες υποκατηγορίες, λαμβάνοντας ενημέρωση για την νομοθεσία των τουριστικών γραφείων και τουριστικών λεωφορείων, για διάφορες τουριστικές εκθέσεις και εκδηλώσεις αλλά και για την ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων και ανακοινώσεων της Ομοσπονδίας.

Εδώ επίσης μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να έχουν πρόσβαση στις απαιτούμενες αιτήσεις και στην πληροφόρηση για τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για την έκδοση του Ηλεκτρονικά Αναγνώσιμου Σήματος των τουριστικών λεωφορείων, αποκλειστικός φορέας χορήγησης του οποίου είναι η ΓΕΠΟΕΤ σε πανελλήνια βάση.

Η ιστοσελίδα βρίσκεται υπό καθημερινή ενημέρωση και εμπλουτισμό του περιεχομένου της και σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται να υποστηρίζει και νέες, σύγχρονες ηλεκτρονικές εφαρμογές προς διευκόλυνση των δραστηριοτήτων του κλάδου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024