Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Turkish Airlines, καλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης για τα τελευταία πέντε χρόνια
Αεροπορικές εταιρείες

Η Turkish Airlines, καλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης για τα τελευταία πέντε χρόνια

Τα βραβεία 'Best Airline in Europe', 'Best Airline in Southern Europe', 'World’s Best Business Class Airline Lounge', και 'World’s Best Business Class Lounge Dining' παραδόθηκαν στον αναπληρωτή πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Dr. Temel Kotil.

Η Turkish Airlines κατά τη διενέργεια των Skytrax World Airline Awards 2015, έχει επιλεγεί ως “Best Airline in Europe”, “Best Airline in Southern Europe” και έχει βραβευτεί ως  “World’s Best Business Class Airline Lounge”, και “World’s Best Business Class Lounge Dining”.

Τα φετινά βραβεία βασίστηκαν σε 13,02 εκατ. ερωτηματολόγια που συμπληρώθηκαν από 112 διαφορετικές εθνικότητες επιβατών κατά την περίοδο της έρευνας, από το Μάιο 2014 εώς τον Ιανουάριο 2015. Η έρευνα κάλυψε 550 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο. Αυτή η καθιερωμένη έρευνα του κλάδου είναι ανεξάρτητη και αξιολογεί τις εμπειρίες του ταξιδιώτη σε διαφορετικές υπηρεσίες αεροδρομίων και δείκτες προϊοντικής απόδοσης – από το check-in, τις  αφίξεις, τις ανταποκρίσεις, τις αγορές , την ασφάλεια και τον έλεγχο διαβατηρίων μέχρι την πύλη αναχώρησης.

Και στα φετινά βραβεία η Turkish Airlines σημείωσε επιτυχία, με τους επιβάτες να την αναγνωρίζουν ακόμη μια φορά ως “Best Airline in Europe”, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά.

Το ανακαινισμένο και επεκτεταμένο CIP lounge της εταιρείας κέρδισε το πρώτο βραβειο στην κατηγορία “World’s Best Business Class Airline Lounge” προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων και υπηρεσιών.

Η Turkish Airlines βραβεύτηκε επίσης στην κατηγορία “Best Business Class Lounge Dining” για δεύτερη συνεχή φορά για την άριστη υπηρεσία catering, που είναι και το σήμα κατατεθέν για την άνεση των επισκεπτών της, στο διεθνούς φήμης lounge “Turkish Airlines Lounge Istanbul” που βρίσκεται στο Αεροδρόμιο Ατατούρκ. H Turkish DO&CO, επιτυχημένος συνεργάτης της στο χώρο της εστίασης, έχει επανειλημμένα βραβευτεί για την παροχή στους επιβάτες της Turkish Airlines των καλύτερων γευμάτων εν πτήσει, αλλά και στα lounge της.

Τα αποτελέσματα των World Airline Awards 2015, ανακοινώθηκαν στο Εκθεσιακό Κεντρο Passenger Terminal EXPO, στο Porte de Versailles στο Παρισι. Τα βραβεία “Best Airline in Europe”, “Best Airline in Southern Europe”, “World’s Best Business Class Airline Lounge”, και “World’s Best Business Class Lounge Dining” παραδόθηκαν στον αναπληρωτή πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Dr. Temel Kotil από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Skytrax, κ. Edward Plaisted.

Τα βραβεία αυτά σηματοδοτούν μια συνεχή περίοδο επιτυχίας για την εταιρεία η οποία έχει δει μια σημαντική αύξηση του αριθμού των επιβατών της, σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024