Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςH Air France ‘Η πιο Βελτιωμένη Αεροπορική Εταιρεία στον Κόσμο’ για το 2015
Αεροπορικές εταιρείες

H Air France ‘Η πιο Βελτιωμένη Αεροπορική Εταιρεία στον Κόσμο’ για το 2015

Η αεροπορική εταιρεία κέρδισε δύο βραβεία στα World Airline Awards που οργανώθηκαν από τον οργανισμό Skytrax.

Δύο βραβεία έλαβε η Air France κατά την παρουσίαση των βραβείων Skytrax World Airline Awards 2015 που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του Paris Air Show.

Παραλαμβάνοντας τα βραβεία αυτά, ο Alexandre de Juniac, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Air France-KLM, δήλωσε: “Τα βραβεία αυτά υπογραμμίζουν την επιθυμία που οδηγεί την Air France στο να προσφέρει ακόμη περισσότερα μοναδικά προϊόντα και υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες μας. Οι προσπάθειές μας αποδίδουν καρπούς! Αυτό είναι ένα μεγάλο κίνητρο για όλους τους εργαζόμενους του Ομίλου, να εμμένουν στον στόχο που όλοι μαζί έχουμε θέσει: Να είμαστε ανάμεσα στους καλύτερους του κόσμου!”.

Έχοντας δεσμευτεί για μία μεγάλη αναβάθμιση όλων των προϊόντων και υπηρεσιών της, η Air France έλαβε το βραβείο για την πιο “Βελτιωμένη Αεροπορική Εταιρεία στον Κόσμο”. Η εταιρεία επενδύει περισσότερα από 550 εκατ. ευρώ, με στόχο να προσφέρει σε όλους τους επιβάτες της μια εξαιρετική ταξιδιωτική εμπειρία, τόσο στο αεροδρόμιο όσο και κατά τη διάρκεια της πτήσης. Σε 44 συνολικά Boeing 777 μεγάλων αποστάσεων εγκαθίστανται νέες κατηγορίες καμπίνας που προσφέρουν απόλυτη άνεση. Επιπλέον, ένα νέο δερμάτινο κάθισμα εγκαθίσταται σταδιακά στα 24 Airbus A319 και στα 25 Airbus A320 στο ευρωπαϊκό δίκτυο μεσαίων αποστάσεων. Αδιάλειπτες υπηρεσίες στο αεροδρόμιο, νέες γαστρονομικές απολαύσεις και πιο ευέλικτες προτάσεις για τα επαγγελματικά ταξίδια συμπληρώνουν αυτή την κίνηση αναβάθμισης. Φιλοδοξία της Air France είναι να βρίσκεται ανάμεσα στους καλύτερους σε ότι αφορά τα προσφερόμενα προϊόντα και τις υπηρεσίες και να κάνει τη διαφορά διατηρώντας πάντα στάση φροντίδας προς τους πελάτες της.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Air France έλαβε το βραβείο για τα “Καλύτερα Γεύματα σε Σαλόνι της Πρώτης Θέσης”. Πρόκειται για το lounge της La Premiere στο αεροδρόμιο του Παρισιού Paris-Charles de Gaulle που καθιερώθηκε ως ένα παγκόσμιο σημείο αναφοράς για την ποιότητα των υπηρεσιών του, προσφέροντας το καλύτερο όσον αφορά την φίνα γαλλική κουζίνα. Το εστιατόριο προσφέρει μια σειρά από πιάτα που υπογράφει ο Alain Ducasse και τους καλύτερους οίνους από το κελάρι της Air France. Επίσης, ένα μπαρ είναι διαθέσιμο για τους πελάτες, προσφέροντας μια σειρά από κοκτέιλ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024