Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗμερίδα τoυρισμού για τις Βόρειες Σποράδες την Κυριακή 28 Ιουνίου
Ημερίδες

Ημερίδα τoυρισμού για τις Βόρειες Σποράδες την Κυριακή 28 Ιουνίου

Το θέμα της ημερίδας είναι η 'Oργάνωση, προώθηση και προβολή του τουριστικού προϊόντος των Βορείων Σποράδων' και σκοπός της η από κοινού προβολή των Σποράδων ως έναν ενιαίο προορισμό.

Η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Σκοπέλου και Αλοννήσου, υπό την αιγίδα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας, διοργανώνουν ημερίδα τουρισμού την Κυριακή 28 Ιουνίου και ώρα 11:00 στο Λύκειο της Σκιάθου. Το θέμα της ημερίδας είναι η “Oργάνωση, προώθηση και προβολή του τουριστικού προϊόντος των Βορείων Σποράδων” και σκοπός της η από κοινού προβολή των Σποράδων ως έναν ενιαίο προορισμό.

Ο γενικός διευθυντής της εταιρείας Marketing MTC Group, κ. Νότης Μαρτάκης, θα αναπτύξει το θέμα της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου, το άνοιγμα νέων αγορών και θα παρουσιάσει νέες μεθόδους προβολής και διαφήμισης. Το τρίτο κομμάτι της ημερίδας περιλαμβάνει την ενημέρωση και τον τρόπο επίτευξης ενιαίου φορέα Σποράδων για την τουριστική προβολή και προώθηση.

Πλήθος  επίσημων προσκεκλημένων και ομιλητών θα παρευρεθούν στην ημερίδα, μεταξύ αυτών ο περιφερειάρχης κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός, οι βουλευτές κ.κ. Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, Δανάη Τζήκα-Κωστοπούλου, Μάκης Μπαλλής, Κατερίνα Παπανάτσιου και Χρήστος Μπουκώρος, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης, ο δήμαρχος Σκιάθου κ. Δημήτρης Πρεβεζάνος, ο δήμαρχος Σκοπέλου κ. Χρήστος Βασιλούδης, ο δήμαρχος Αλοννήσου κ. Πέτρος Βαφίνης, η πρόεδρος Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ Θεσσαλονίκης κα Βούλα Πατουλίδου, ο πρόεδρος της ΠΟΞ κ. Ιωάννης Ρέτσος, ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ κ. Ανδρέας Ανδρεάδης και ο αντιπρόεδρος του ΞΕΕ κ. Κωνσταντίνος Λεβέντης.

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή προς το κοινό και των τριών νησιών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024