Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ημερίδες

Ημερίδα τoυρισμού για τις Βόρειες Σποράδες την Κυριακή 28 Ιουνίου

Βίκυ Καραντζαβέλου - 23 Ιούνιος 2015, 12:03

Το θέμα της ημερίδας είναι η 'Oργάνωση, προώθηση και προβολή του τουριστικού προϊόντος των Βορείων Σποράδων' και σκοπός της η από κοινού προβολή των Σποράδων ως έναν ενιαίο προορισμό.


Η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Σκοπέλου και Αλοννήσου, υπό την αιγίδα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας, διοργανώνουν ημερίδα τουρισμού την Κυριακή 28 Ιουνίου και ώρα 11:00 στο Λύκειο της Σκιάθου. Το θέμα της ημερίδας είναι η “Oργάνωση, προώθηση και προβολή του τουριστικού προϊόντος των Βορείων Σποράδων” και σκοπός της η από κοινού προβολή των Σποράδων ως έναν ενιαίο προορισμό.

Ο γενικός διευθυντής της εταιρείας Marketing MTC Group, κ. Νότης Μαρτάκης, θα αναπτύξει το θέμα της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου, το άνοιγμα νέων αγορών και θα παρουσιάσει νέες μεθόδους προβολής και διαφήμισης. Το τρίτο κομμάτι της ημερίδας περιλαμβάνει την ενημέρωση και τον τρόπο επίτευξης ενιαίου φορέα Σποράδων για την τουριστική προβολή και προώθηση.

Πλήθος  επίσημων προσκεκλημένων και ομιλητών θα παρευρεθούν στην ημερίδα, μεταξύ αυτών ο περιφερειάρχης κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός, οι βουλευτές κ.κ. Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, Δανάη Τζήκα-Κωστοπούλου, Μάκης Μπαλλής, Κατερίνα Παπανάτσιου και Χρήστος Μπουκώρος, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης, ο δήμαρχος Σκιάθου κ. Δημήτρης Πρεβεζάνος, ο δήμαρχος Σκοπέλου κ. Χρήστος Βασιλούδης, ο δήμαρχος Αλοννήσου κ. Πέτρος Βαφίνης, η πρόεδρος Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ Θεσσαλονίκης κα Βούλα Πατουλίδου, ο πρόεδρος της ΠΟΞ κ. Ιωάννης Ρέτσος, ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ κ. Ανδρέας Ανδρεάδης και ο αντιπρόεδρος του ΞΕΕ κ. Κωνσταντίνος Λεβέντης.

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή προς το κοινό και των τριών νησιών.
|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top