Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ νέα web εταιρική εικόνα της Grecotel με την υπογραφή της Linakis Digital
Ξενοδοχεία

Η νέα web εταιρική εικόνα της Grecotel με την υπογραφή της Linakis Digital

Όπως και τα ίδια τα ξενοδοχεία, το web site βασίστηκε στην ιδέα ενός lifestyle περιοδικού μετατρέποντας κάθε digital επίσκεψη, σε μία συλλογή από ξεχωριστές εμπειρίες της Grecotel.

Την πλήρη ανανέωση της ηλεκτρονικής – web εικόνας της Grecotel ολοκλήρωσε η Linakis Digital, αναλαμβάνοντας πλήρως το δημιουργικό, το front-end και html σχεδιασμό. Το grecotel.com αποτελεί ένα από τα πλέον σύγχρονα, λιτά και λειτουργικά sites της τουριστικής αγοράς, επιτυγχάνοντας να προσελκύει τον επισκέπτη να βρει όποια πληροφορία θέλει και να πραγματοποιεί την κράτησή του, εύκολα, γρήγορα και ευχάριστα. Η δημιουργική ομάδα της Linakis Digital συνεργάστηκε στενά με το τμήμα marketing της Grecotel και το αποτέλεσμα της κοινής προσπάθειας είναι ένας ιστότοπος, που απαντά στις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη, πελάτη των ξενοδοχείων της εταιρείας. 
 
Όπως και τα ίδια τα ξενοδοχεία, το web site βασίστηκε στην ιδέα ενός lifestyle περιοδικού μετατρέποντας κάθε digital επίσκεψη, σε μία συλλογή από ξεχωριστές εμπειρίες της Grecotel. Η γνήσια πολυτέλεια, το λεπτό κλασικό στυλ και οι μοναδικές υπηρεσίες ελληνικής φιλοξενίας είναι οι αξίες που ζητήθηκε να αναδειχθούν στο web site. Για την αποτύπωσή τους, σχεδιάστηκε ένα design βασισμένο στην ήσυχη διαχρονική φινέτσα και στη λεπτομέρεια των σημείων. Με έμπνευση τα κορυφαία περιοδικά lifestyle, σχεδιάστηκε ένας ελεύθερος, ευέλικτος καμβάς μεγάλων, κάπως άναρχων λευκών χώρων. Πάνω σε αυτόν, πλέουν φόρμες, εικόνες, τυπογραφία και λειτουργικά στοιχεία, με απλότητα και καθαρότητα. Αυτό βοηθά να αναδειχθούν οι μικρές πινελιές animations και κίνησης, που καθοδηγούν τον χρήστη στην λειτουργική πληροφορία, αλλά και στην απόδοση μίας ήσυχης διαχρονικής φινέτσας. Οι στατικές εικόνες εναλλάσσονται ελεύθερα με τα εμπνευσμένα βίντεο της Grecotel, προκαλώντας μικρές εκπλήξεις, κατά τη διάρκεια της πλοήγησης στο site.


 

Το grecotel.com αποτελεί τον ομιλικό ιστότοπο της εταιρείας, από όπου ο επισκέπτης μπορεί αφενός να κάνει απευθείας την κράτησή του, στο ξενοδοχείο της επιλογής του ή να δει ένα-ένα τα ξενοδοχεία ξεχωριστά. Στο website, θα προστεθεί σύντομα και το microsite του Grecotel Loyalty Club, όπου οι πελάτες του προγράμματος θα μπορούν να έχουν όλες τις πληροφορίες διαθέσιμες και την ενημέρωση, που χρειάζονται.

 

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024