Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΗ διάσημη αμερικανίδα συγγραφέας Elisabeth Gilbert αποθεώνει το Ζαγόρι
Προορισμοί

Η διάσημη αμερικανίδα συγγραφέας Elisabeth Gilbert αποθεώνει το Ζαγόρι

Ύστερα από τετραήμερη παραμονή της στα Ζαγοροχώρια η αμερικανίδα συγγραφέας και δημοσιογράφος Elisabeth Gilbert, γνωστή για το bestseller “Eat, Pray, Love” έμεινε εντυπωσιασμένη από τη μοναδική ομορφιά του προορισμού.

Η γνωστή για το παγκοσμίως bestseller “Eat, Pray, Love” αμερικανίδα συγγραφέας και δημοσιογράφος Elisabeth Gilbert, το βιβλίο της οποίας μεταφέρθηκε και κινηματογραφικά με πρωταγωνιστές τους Julia Roberts, Javier Bardem, James Franco, Billy Crudup και Richard Jenkins στις αίθουσες το 2010, δηλώνει δια στόματος της ιδίας επίσημη πρέσβειρα του Ζαγορίου, μετά την τετραήμερη παραμονή της στα Ζαγοροχώρια, εξυμνώντας τη μοναδική ομορφιά τους που ξεχωρίζει, χαρακτηρίζοντάς τα “το πιο όμορφο μέρος που έχω δει ποτέ μου στη Γη” και μένοντας εντυπωσιασμένη από τα χαρακτηριστικά των τοπίων που εκείνη απαθανάτισε με το φακό της, αλλά και από τα εστιατόρια και ξενοδοχεία της περιοχής όπως το “Aristi Mountain Resort & Villas” στην Αρίστη, το “Astra” στο Μεγάλο Πάπιγκο και το «Θουκυδίδης» στο Καπέσοβο.
 
Μεταξύ άλλων, η ίδια αναφέρει σε ανάρτησή της στην επίσημη σελίδα της στο facebook, η οποία έχει αποσπάσει μέχρι στιγμής 11,068 likes, 1,546 shares και 828 comments:
 
«Αγαπητοί,
 
Μόλις πέρασα 4 ημέρες στο πιο όμορφο μέρος που έχω δει ποτέ μου στη Γη – τα Ζαγοροχώρια στην Ελλάδα. Αν ποτέ έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε τα Ζαγοροχώρια, πραγματικά προσπαθήστε να επισκεφτείτε αυτό το μέρος. Δεν θα το μετανιώσετε ποτέ. Δεν είναι σίγουρα μια έκδοση της Ελλάδας που συναντάει κανείς συχνά ή έχει ονειρευτεί ποτέ. Αυτό είναι ένα μέρος βαθιάς και αρχαίας μαγείας.
 
Συγχωρέστε την ορμή μου, αλλά είμαι τώρα πια η επίσημη πρέσβειρα για τα  Ζαγοροχώρια!
 
Κάποια μέρα, πρέπει να επιστρέψω.
 
LG»
 
Το μυθιστόρημα “Eat, Pray, Love” παρέμεινε για 200 εβδομάδες στη λίστα των New York Times paperback Best Seller list, ενώ για 57 εβδομάδες κατείχε την #1 θέση. Έχει κυκλοφορήσει σε 10 εκατομμύρια αντίτυπα και μεταφράστηκε σε πάνω από 30 γλώσσες. 

 

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024