Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςTCB Women’s Network: εκδήλωση δικτύωσης για τις γυναίκες του τουρισμού στην Θεσσαλονίκη
Thessaloniki Convention Bureau

TCB Women’s Network: εκδήλωση δικτύωσης για τις γυναίκες του τουρισμού στην Θεσσαλονίκη

Η καινοτόμα αυτή πρωτοβουλία αποτελεί την πρώτη από μια σειρά συναντήσεων που απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες στελέχη του τουρισμού της Θεσσαλονίκης.

Στα πλαίσια των ενεργειών που υλοποιεί το Γραφείο Προσέλκυσης Συνεδρίων και Επισκεπτών Μητροπολιτικής Περιοχής Θεσσαλονίκης – Thessaloniki Convention Bureau (TCB) σε τοπικό επίπεδο, πραγματοποιήθηκε η εταιρική εκδήλωση, TCB Women´s Network την Δευτέρα 22 Ιουνίου στο Rooftop Bar & Restaurant Ursa Minor, του ξενοδοχείου Porto Palace.
 
Η καινοτόμα αυτή πρωτοβουλία αποτελεί την πρώτη από μια σειρά συναντήσεων που απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες στελέχη του τουρισμού της Θεσσαλονίκης. Σκοπός της εκδήλωσης είναι τόσο η γνωριμία και η σύσφιξη των μεταξύ τους σχέσεων, όσο και η ενίσχυση του ρόλου της δυναμικής δράσης  των γυναικών στο κλάδο του τουρισμού. Το Thessaloniki Convention Bureau ενθαρρύνει και υποστηρίζει τη γυναικεία πρωτοβουλία και επιχειρηματικότητα στον τομέα του τουρισμού.


 

Την επιτυχημένη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους γυναίκες εκπρόσωποι θεσμικών φορέων αλλά και ιδιωτικών επιχειρήσεων που εμπλέκονται άμεσα στον κλάδο του τουρισμού. Οι γυναίκες από την ομάδα του TCB, κα. Δέσποινα Αμαραντίδου (πρόεδρος), κα. Βίκη Παπαδημητρίου (γενική γραμματέας), κα. Κωνσταντίνα Μαμαδά (ταμίας) και η κα. Έφη Κουδελή (διευθύντρια) υποδέχτηκαν τους καλεσμένους. Τα Notos Galleries πρόσφεραν στις καλεσμένες εκπτωτική κάρτα αγορών V.I.P.

 

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024