Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςH Ryanair προσθέτει 3.500 επιπλέον πτήσεις προς την Ευρώπη για τις διακοπές των Χριστουγέννων
Αεροπορικές εταιρείες

H Ryanair προσθέτει 3.500 επιπλέον πτήσεις προς την Ευρώπη για τις διακοπές των Χριστουγέννων

Επιπλέον 660.000 θέσεις για ταξίδια, τα οποία θα πραγματοποιηθούν από 18 Δεκεμβρίου μέχρι 7 Ιανουαρίου, διαθέσιμες προς κράτηση στο site της αεροπορικής εταιρείας.

Η Ryanair ξεκίνησε χθες την αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα, προσθέτοντας 3.500 επιπλέον πτήσεις προς το ευρωπαϊκό της δίκτυο για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Οι πελάτες μπορούνε να πραγματοποιήσουν χριστουγεννιάτικες αποδράσεις σε ακόμα χαμηλότερους ναύλους και με 660.000 επιπλέον θέσεις για ταξίδια τα οποία θα πραγματοποιηθούν από 18 Δεκεμβρίου μέχρι 7 Ιανουαρίου, διαθέσιμες προς κράτηση στο Ryanair.com.

Ο Robin Kiely της Ryanair δήλωσε: “H αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα ξεκίνησε επίσημα καθώς απομένουν λιγότεροι από 6 μήνες! Πέρυσι τα Χριστούγεννα η Ryanair μετέφερε πάνω από 3,5 εκατ. πελάτες κατά την γιορτινή περίοδο και επιβεβαιώνουμε πως ακόμα περισσότεροι επιβάτες θα ταξιδέψουν σπίτι τους στους χαμηλότερους ναύλους αυτές τις γιορτές. Προσθέσαμε πάνω από 3,500 πτήσεις προς το ευρωπαϊκό μας δίκτυο για τις διακοπές των Χριστουγέννων, με 600.000 επιπλέον θέσεις διαθέσιμες προς πώληση στο Ryanair.com.

Οι Ευρωπαίοι πελάτες επιλέγουν ήδη την Ryanair για τους χαμηλούς μας ναύλους, για τις υπηρεσίες μας και το ευρύ δίκτυο δρομολογίων μας. Πλέον, μπορούν να κάνουν κράτηση για τις πτήσεις των Χριστουγέννων ακόμα νωρίτερα, μέσω της αναβαθμισμένης ιστοσελίδας και νέας μας εφαρμογής, να μεταφέρουν δεύτερη δωρεάν χειραποσκευή μικρού μεγέθους και να επωφεληθούν από τις αριθμημένες θέσεις. Οι πελάτες μας μπορούν παράλληλα να επωφεληθούν από τις υπηρεσίες Family Extra και Business Plus services καθώς και να χρησιμοποιούν τις ηλεκτρονικές συσκευές τους καθ’όλη τη διάρκεια της πτήσης, καθώς η Ryanair εξακολουθεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από απλά τους χαμηλότερους ναύλους”.

Επίσης, η ΙΑΤΑ κατατάσσει τη Ryanair ως την αγαπημένη αεροπορική εταιρεία παγκοσμίως, καθώς σύμφωνα με τα World Airline Transport Statistics η Ryanair μετέφερε για ακόμα μια φορά τους περισσότερους διεθνείς επιβάτες από κάθε άλλη αεροπορική εταιρεία.

Η Ryanair μετέφερε πάνω από 86,3 εκατ. διεθνείς επιβάτες το περασμένο έτος, 30 εκατ. περισσότερους από την δεύτερη σε θέση Easyjet (56,3 εκατ.) και σχεδόν περισσότερους 40 εκατ. επιβάτες από την Lufthansa (48,2 εκατ.) η οποία βρίσκεται στην τρίτη θέση.

Ο Robin Kiely δήλωσε: “H IATA επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά πως η Ryanair παραμένει η αγαπημένη αεροπορική εταιρία παγκοσμίως, μεταφέροντας τους περισσότερους διεθνείς επιβάτες από κάθε άλλη αεροπορική εταιρία. Παράλληλα με τα νέα μας δρομολόγια, τις αυξημένες συχνότητες και τις υπηρεσίες Business Plus και Family Extra, οι πελάτες της Ryanair μπορούνε πλέον να αναμένουνε περισσότερες αναβαθμίσεις καθώς το 2015 διανύουμε το δεύτερο έτος του προγράμματος Always Getting Better. Αυτό το έτος συμπεριλαμβάνει νέα ιστοσελίδα και εφαρμογή, νέο εσωτερικό αεροσκαφών, νέες στολές για το πλήρωμα θαλάμου επιβατών, ανανεωμένα inflight menus, μειωμένες χρεώσεις και νέες ψηφιακές καινοτομίες όπως το ‘hold the fare’ και υπηρεσίες σύγκρισης τιμών. Όλα αυτά, καθώς στην Ryanair εξακολουθούμε να προσφέρουμε πολλά περισσότερα από απλά τους χαμηλότερους ναύλους για τους 100 εκατ. ετήσιους πελάτες μας”.

Οι 10 μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο σε επιβατική κίνηση (πελάτες)*:

* IATA World Transport Statistics (2014 edition).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024