Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΑπεβίωσε ο Σπύρος Γκίνης, ιδιοκτήτης και ιδρυτής του Ginis Vacances
Τουριστικά γραφεία

Απεβίωσε ο Σπύρος Γκίνης, ιδιοκτήτης και ιδρυτής του Ginis Vacances

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 30 Ιουνίου 2015 και ώρα 17:00, στο Ναό Αγίου Γεωργίου στο Δημοτικό Κοιμητήριο Βούλας.

Απεβίωσε σήμερα ο Σπύρος Γκίνης, ιδιοκτήτης και ιδρυτής του Ginis Vacances, το οποίο επί χρόνια δραστηριοποιείται κυρίως στα ταξίδια των Ελλήνων στο εσωτερικό και εξωτερικό.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 30 Ιουνίου 2015 και ώρα 17:00, στο Ναό Αγίου Γεωργίου στο Δημοτικό Κοιμητήριο Βούλας. Η οικογένεια του εκλιπόντος επιθυμεί αντί στεφάνου τη δωρεά στα Παιδικά χωριά SOS.

Ο Σπύρος Γκίνης ήταν επί ετών πρόεδρος πλήθους φορεών όπως η ΠΕΤΑΓΑ (Πανελλήνια Ένωση Ταξιδιωτικών Γραφείων Αερομεταφορών), ο HATTA και η ASTA Hellas.

Επίσης, είχε ενεργή δράση στα τεκταινόμνενα του ελληνικού τουρισμού, παρεμβαίνοντας δυναμικά στην τουριστική πολιτική του κράτους, προς όφελος του κλάδου.

Η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά και ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας κ. Γεράσιμος Ζαχαράτος, εκφράζουν τη λύπη τους για την απώλεια του Σπύρου Γκίνη, “ενός από τους, για περισσότερο από 50 χρόνια, πιο γνωστούς παράγοντες του Ελληνικού Τουρισμού και συνεχώς μαχόμενου συνδικαλιστή-επιχειρηματία. Εκφράζουμε στην οικογένειά του και τους συνεργάτες του τα θερμά μας συλλυπητήρια”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024