Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςRyanair: Αγορά εισιτηρίων και στα ελληνικά αεροδρόμια, με μετρητά
Αεροπορικές εταιρείες

Ryanair: Αγορά εισιτηρίων και στα ελληνικά αεροδρόμια, με μετρητά

Οι πελάτες με ελληνικούς τραπεζικούς λογαριασμούς αντιμετωπίζουν υψηλά ποσοστά απόρριψης των πιστωτικών / χρεωστικών καρτών τους για οποιαδήποτε αγορά μέσω του Ryanair.com, λόγω των πρόσφατων capital controls που έχουν επιβληθεί από την κυβέρνηση.

H Ryanair επιβεβαίωσε χθες ότι οι Έλληνες πολίτες θα μπορούν να αγοράζουν εισιτήρια στα ελληνικά αεροδρόμια, χρησιμοποιώντας μετρητά. Οι πελάτες με ελληνικούς τραπεζικούς λογαριασμούς αντιμετωπίζουν υψηλά ποσοστά απόρριψης των πιστωτικών / χρεωστικών καρτών τους για οποιαδήποτε αγορά μέσω του Ryanair.com, λόγω των πρόσφατων capital controls που έχουν επιβληθεί από την κυβέρνηση.

Η Ryanair δίνει πλέον τη δυνατότητα στους Έλληνες που επιθυμούν να ταξιδέψουν, να αγοράζουν τα εισιτήριά τους με μετρητά στα εκδοτήρια της Ryanair στα αεροδρόμια. Οι ξένοι πολίτες δεν επηρεάζονται από τα capital controls, τα οποία έχουν επιβληθεί στους Έλληνες πολίτες και μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήριά τους στο Ryanair.com χωρίς κανέναν περιορισμό.

Η Ryanair θα συνεχίσει να παρακολουθεί την κατάσταση στην Ελλάδα και να ενημερώνει όλους τους επηρεασμένους πελάτες και κατοίκους Ελλάδας για τυχόν αλλαγές.

Υπενθυμίζεται ότι όλες οι ηλεκτρονικές συναλλαγές με εταιρείες που έχουν την έδρα τους την Ελλάδα, πραγματοποιούνται κανονικά. Κατά συνέπεια, οι κρατήσεις και αγορές εισιτηρίων μέσω του site της Aegean διεξάγονται χωρίς κανένα πρόβλημα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024