Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και Mobileairtickets: Έκδοση εισιτηρίων low-cost αεροπορικών εταιρειών με ελληνικές πιστωτικές/χρεωστικές
Αερομεταφορές

airtickets: Έκδοση εισιτηρίων low-cost αεροπορικών εταιρειών με ελληνικές πιστωτικές/χρεωστικές

H airtickets ανακοίνωσε ότι δέχεται την έκδοση εισιτηρίων low-cost αεροπορικών εταιρειών με ελληνικές πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες.

H airtickets δέχεται την έκδοση εισιτηρίων low-cost αεροπορικών εταιρειών (Ryanair, Blue Air, easyJet, Pegasus Airlines) με ελληνικές πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες. Η airtickets δραστηριοποιείται με το airtickets.com και με τοπικές καταλήξεις του airtickets σε 15 ακόμη χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Πολωνίας, της Τσεχίας, της Ρουμανίας, της Αλβανίας, της Τουρκίας, της Ρωσίας, της Αυστραλίας, της Ινδίας, της Ιαπωνίας και πρόσφατα της Κίνας.

Υπενθυμίζεται ότι η Ryanair ανακοίνωσε ότι οι Έλληνες πολίτες θα μπορούν να αγοράζουν εισιτήρια στα ελληνικά αεροδρόμια, χρησιμοποιώντας μετρητά. Η ανακοίνωση από την low cost αεροπροική εταιρεία, γιατί οι πελάτες με ελληνικούς τραπεζικούς λογαριασμούς αντιμετωπίζουν υψηλά ποσοστά απόρριψης των πιστωτικών / χρεωστικών καρτών τους για οποιαδήποτε αγορά μέσω του Ryanair.com, λόγω των πρόσφατων capital controls που έχουν επιβληθεί από την κυβέρνηση.

Η Ryanair τονίζει ότι οι ξένοι πολίτες δεν επηρεάζονται από τα capital controls, τα οποία έχουν επιβληθεί στους Έλληνες πολίτες και μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήριά τους στο Ryanair.com χωρίς κανέναν περιορισμό.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024