Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΥπέρ του 'ΝΑΙ' στο δημοψήφισμα της προσεχούς Κυριακής η ΓΕΠΟΕΤ
Γενική Πανελλαδική Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού

Υπέρ του 'ΝΑΙ' στο δημοψήφισμα της προσεχούς Κυριακής η ΓΕΠΟΕΤ

'Η ευρωπαϊκή μας πορεία αν και δύσκολη και γεμάτη επώδυνες επιλογές και στερήσεις για όλους – και για τις τουριστικές επιχειρήσεις που θα επιβαρυνθούν σημαντικά – είναι μακράν προτιμότερη από μία πορεία εκτός Ευρώ, η οποία θα είναι συντριπτική για την ελληνική κοινωνία και την οικονομία', λέει η ΓΕΠΟΕΤ.

Η Γενική Πανελλαδική Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού “με αίσθημα ευθύνης τόσο έναντι των μελών της Ενώσεων τουριστικών γραφείων, επιχειρήσεων τουριστικών λεωφορείων, σκαφών αναψυχής και ναυτικών πρακτόρων όσο και έναντι όλων των πολιτών αυτής της χώρας ανεξαρτήτως ιδεολογικής τοποθέτησης”, τάσσεται υπέρ της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας και της παραμονής της στη ζώνη του Ευρώ, υποστηρίζοντας το ‘ΝΑΙ’ στο δημοψήφισμα της προσεχούς Κυριακής.

Σίγουρα οι συνθήκες που αυτή τη στιγμή επικρατούν είναι ζοφερές για όλους, επιχειρήσεις και εργαζόμενους, ιδιαίτερα δε για τον εξαιρετικά ευαίσθητο κλάδο του τουρισμού που βρίσκεται στην αιχμή της θερινής περιόδου και ήδη καταγράφει τις πρώτες απώλειες”, αναφέρει η Ομοσπονδία.

“Όμως, με αυτοσυγκράτηση και υπευθυνότητα έναντι των συμπολιτών μας, αλλά και των ξένων επισκεπτών, το πλήγμα που δέχεται αυτήν τη στιγμή η χώρα μπορεί να περιοριστεί και να αναστραφεί.

Αρκεί να αντιληφθούμε όλοι ότι η ευρωπαϊκή μας πορεία αν και δύσκολη και γεμάτη επώδυνες επιλογές και στερήσεις για όλους – και για τις τουριστικές επιχειρήσεις που θα επιβαρυνθούν σημαντικά – είναι μακράν προτιμότερη από μία πορεία εκτός Ευρώ, η οποία θα είναι συντριπτική για την ελληνική κοινωνία και την οικονομία”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024