Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΥπουργείο Τουρισμού: Ο τουρισμός δεν πρέπει να αποτελεί στοιχείο πολιτικής αντιπαράθεσης
Τουριστική πολιτική

Υπουργείο Τουρισμού: Ο τουρισμός δεν πρέπει να αποτελεί στοιχείο πολιτικής αντιπαράθεσης

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των τελευταίων τριών ημερών έχει καταγραφεί μικρή μείωση στις 'κρατήσεις τελευταίας στιγμής' και μεμονωμένες ακυρώσεις, λέει το Υπουργείο Τουρισμού. 'Οι μεγάλοι διεθνείς Tour Operators εξακολουθούν να εμπιστεύονται και να στηρίζουν τη χώρα μας με επίσημες δηλώσεις τους'.

Τα δημοσιεύματα που παρουσιάζουν δήθεν μαζικές ακυρώσεις τουριστών στη χώρα μας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, καθότι ο ελληνικός τουρισμός εμφανίζει ανοδική πορεία με τα μέχρι στιγμής επίσημα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, σε σχέση με το 2014, σχολιάζει το Υπουργείο Τουρισμού.

“Ο τουρισμός δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να αποτελέσει στοιχείο πολιτικής αντιπαράθεσης. Η υιοθέτηση και αναπαραγωγή αναληθών και ανεπιβεβαίωτων ειδήσεων τραυματίζουν τον τουρισμό μας και υπονομεύουν το συμφέρον της πατρίδας μας.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των τελευταίων τριών ημερών έχει καταγραφεί μικρή μείωση στις ‘κρατήσεις τελευταίας στιγμής’ και μεμονωμένες ακυρώσεις. Οι μεγάλοι διεθνείς Tour Operators εξακολουθούν να εμπιστεύονται και να στηρίζουν τη χώρα μας με επίσημες δηλώσεις τους.

Η Ελλάδα συνεχίζει να εγγυάται την υψηλού επιπέδου ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει στους επισκέπτες της και που την έχουν καταστήσει κορυφαίο τουριστικό προορισμό διεθνώς.

Το Υπουργείο εργάζεται 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και στόχος του είναι να δώσει άμεσες λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Για το σκοπό αυτό και με εντολή της αναπλ. υπουργού Έλενας Κουντουρά, έχει εγκατασταθεί μηχανισμός υποστήριξης φορέων τουρισμού, στην ηλεκτρονική διεύθυνση support@mintour.gr.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024