Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΠρόγραμμα Διεθνούς Τουριστικής και Ξενοδοχειακής Διοίκησης του DEREE
Τουριστική εκπαίδευση

Πρόγραμμα Διεθνούς Τουριστικής και Ξενοδοχειακής Διοίκησης του DEREE

Discover DEREE Day την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015 και ώρες 09:30–15:00, για το πρόγραμμα BSc (Hons) in International Tourism and Hospitality Management.

Το Τμήμα Διεθνούς Τουριστικής και Ξενοδοχειακής Διοίκησης του DEREE – The American College of Greece διοργανώνει την Πέμπτη 9 Ιουλίου και ώρες 09.30-15.00 στο “Discover DEREE Day” για το πρόγραμμα BSc (Hons) in International Tourism and Hospitality Management και τις προοπτικές που ανοίγει στους σπουδαστές και αποφοίτους του.

Καθώς ο τουρισμός αναγνωρίζεται όλο και περισσότερο ως ένας κλάδος-κλειδί για την τοπική και εθνική οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας και άλλων προορισμών, το πρόγραμμα International Tourism and Hospitality Management είναι συνυφασμένο με τις απαιτήσεις της σύγχρονης διεθνούς ξενοδοχειακής και τουριστικής βιομηχανίας. Το πρόγραμμα προσφέρει εξειδικευμένες γνώσεις σε τομείς όπως η τουριστική επιχειρηματικότητα, τουριστικό και ξενοδοχειακό μάρκετινγκ, τεχνολογικές εφαρμογές στον τουρισμό, χρηματοοικονομική διοίκηση για τον ξενοδοχειακό κλάδο, τουριστική πολιτική και ανάπτυξη, δημόσιες σχέσεις, διαχείριση κρίσεων, διοίκηση ανθρωπίνων πόρων, ποιότητα τουριστικών υπηρεσιών, οργάνωση εκδηλώσεων, στρατηγικός σχεδιασμός στον τουρισμό κ.ά.

Παράλληλα το πρόγραμμα περιλαμβάνει περιόδους πρακτικής άσκησης σε μεγάλους τουριστικούς ή ξενοδοχειακούς οργανισμούς που εξασφαλίζουν τη σύνδεση των σπουδών με τις ανάγκες της αγοράς, και επιφέρουν υψηλό βαθμό απορρόφησης των αποφοίτων από την τουριστική βιομηχανία, καθώς και ευκαιρίες για μελλοντική σταδιοδρομία.

Το πρόγραμμα International Tourism and Hospitality Management έχει ευρωπαϊκή πιστοποίηση από το Open University του Ηνωμένου Βασιλείου. Οι απόφοιτοι του προγράμματος λαμβάνουν στο τέλος των σπουδών τους τίτλο σπουδών από το DEREE και από το Open University, εξασφαλίζοντας τα επαγγελματικά δικαιώματα που απορρέουν από την ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Το Discover DEREE Day δίνει τη δυνατότητα σε υποψήφιους σπουδαστές και τις οικογένειές τους να εξερευνήσουν όλα τα προγράμματα του DEREE, του μεγαλύτερου και ιστορικότερου αμερικανικού κολλεγίου στην Ευρώπη.

Το DEREE – Τhe American College of Greece είναι ένα μη-κερδοσκοπικό εκπαιδευτικό ίδρυμα, πιστοποιημένο από τη New England Association of Schools and Colleges. Το DEREE είναι συμβεβλημένο με το Open University του Ηνωμένου Βασιλείου ως το μοναδικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα που προσφέρει προγράμματα που οδηγούν σε πιστοποιημένα πτυχία του Open University. Το Κολλέγιο προσφέρει 25 προπτυχιακά προγράμματα σπουδών και δεκάδες δευτερεύουσες ειδικεύσεις. Πάνω από 2.500 σπουδαστές που προέρχονται από περισσότερες από 50 χώρες παρακολουθούν τα προγράμματα του Κολλεγίου, το οποίο έχει 39.000 απόφοιτους.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024