Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςTurkish Airlines: Εισιτήρια από τα γραφεία της σε ΔΑΑ, αεροδρόμιο 'Μακεδονία' και Αθηνών
Αεροπορικές εταιρείες

Turkish Airlines: Εισιτήρια από τα γραφεία της σε ΔΑΑ, αεροδρόμιο 'Μακεδονία' και Αθηνών

Στην επίσημη ανακοίνωσή της σχετικά με την τρέχουσα οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, η Turkish Airlines αναφέρει ότι στο στρατηγικό σχεδιασμό της εταιρείας εντάσσεται η ενίσχυση της τουριστικής κίνησης προς την Ελλάδα και η ανάδειξή της ως διεθνή τουριστικό προορισμό.

Σε ανακοίνωσή της, η Turkish Airlines αναφέρει ότι στο πλαίσιο της τρέχουσας οικονομικής κατάστασης στην Ελλάδα, ως μία από τις εταιρείες που διέκοψαν την έκδοση εισιτηρίων μέσω ελληνικών tour operators και ταξιδιωτικών γραφείων, αναγκάστηκε να λάβει αυτήν την προσωρινή απόφαση εξαιτίας των απρόβλεπτων οικονομικών εξελίξεων στην Ελλάδα. Τα γραφεία της εταιρείας στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”, στην Αθήνα (Λεωφόρος Ποσειδώνος 77, Άλιμος), καθώς και το γραφείο μας στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης βρίσκονται στη διάθεση των επιβατών της για έκδοση εισιτηρίων.

“Η ελληνική αγορά αποτελεί μια βασική προτεραιότητα για την Turkish Airlines, ενώ στο στρατηγικό σχεδιασμό της εταιρείας εντάσσεται η ενίσχυση της τουριστικής κίνησης προς την Ελλάδα και η ανάδειξή της ως διεθνή τουριστικό προορισμό. Άλλωστε, μόλις πριν από μερικές ημέρες η Turkish Airlines, με αδιάλειπτη παρουσία στην Ελλάδα τα τελευταία 68 χρόνια, επιβεβαίωσε τη σταθερή της συμβολή στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού ενισχύοντας το δρομολόγιο Athens-Istanbul από 3 σε πτήσεις 4 ημερησίως, και αυξάνοντας τη συνολική χωρητικότητα των πτήσεων, προσθέτοντας, για πρώτη φορά στα ελληνικά της δρομολόγια, ένα αεροσκάφος τύπου Boeing 777”, τονίζεται στην ανακοίνωση της Turkish. “Συνδέοντας την Ελλάδα με 276 προορισμούς σε 110 χώρες, η εταιρεία θα συνεχίσει να αποτελεί ‘γέφυρα’ της χώρας με τις μεγάλες τουριστικές αγορές της Ασίας, καθώς και με τους Έλληνες που ζουν στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Ελπίζουμε ότι η Ελλάδα και οι Έλληνες θα ξεπεράσουν τελικά αυτή τη δύσκολη περίοδο και θα επανέλθουν στο δρόμο της ευημερίας και της ανάπτυξης. Εμείς δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να στηρίζουμε την Ελλάδα, ενισχύοντας τον εισερχόμενο τουρισμό και συνδέοντας τη χώρα με τον υπόλοιπο κόσμο“.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024