Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαNobu Food Festival σε Αθήνα και Μύκονο
Γαστρονομία

Nobu Food Festival σε Αθήνα και Μύκονο

Ο Nobu Matsuhisa τη Δευτέρα 27 και Τρίτη 28 Ιουλίου θα βρεθεί στο Matsuhisa Athens, στον Αστέρα της Βουλιαγμένης, ενώ από τις 29 Ιουλίου έως και 1 Αυγούστου θα δώσει το 'παρών' στο Matsuhisa της Μυκόνου.

Ο πολυβραβευμένος 66χρονος διεθνής chef Nobuyuki (Nobu) Matsuhisa, με περίπου 35 εστιατόρια υπό το όνομά του σε όλο τον πλανήτη (και εντός ξενοδοχείων και κρουαζιερόπλοιων) , δίνει και φέτος ραντεβού με τους λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας, στο πλαίσιο του καθιερωμένου πλέον “Nobu Food Festival”, προκειμένου να συνδιαλλαγεί μαζί τους και να τους επικοινωνήσει τη μοναδική φιλοσοφία και τεχνική της μαγειρικής του κουλτούρας.

Για λίγες ημέρες θα έχει κανείς τη δυνατότητα να απολαύσει τη Nobu style cuisine, μια κουζίνα με επιρροές από την  ιαπωνική και περουβιανή κουζίνα δια χειρός Nobu Matsuhisa. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Nobu food festival “απαιτεί” την καθιερωμένη βόλτα του Nobu και σύσσωμης της ομάδας του εστιατορίου στην ελληνική αγορά, για πρώτες ύλες και τοπικά ελληνικά προϊόντα.

Η συνέχεια, στην κουζίνα του Matsuhisa Athens και Matsuhisa Mykonos αντίστοιχα, για νέες γευστικές δημιουργίες υπό την καθοδήγηση του Ιάπωνα chef, συνοδεία εκλεκτών ετικετών του ελληνικού αμπελώνα. Τα νέα πιάτα θα “τρέχουν” στο μενού των Matsuhisa όλο το καλοκαίρι.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024